Horoscop zilnic. Vineri, 28 ianuarie. O rudă își va băga coada în relația ta

Vineri, 28 Ianuarie 2022, ora 07:00
9585 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 28 ianuarie. O rudă își va băga coada în relația ta
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Din punct de vedere sentimental lucrurile evolueaza cel putin multumitor. Implicarea ta in relatia de cuplu este din ce in ce mai profunda. Totusi, n-ar fi exclus sa apara manifestari de gelozie ale partenerului. Profita de timpul liber pentru a finaliza o activitate pe care o tot amani.

Taur: Nu te simti prea in largul tau si ai tendinta de a face reprosuri partenerului de suflet. Cel mai bine ar fi sa dovedesti mai multa intelegere fata de acesta. Spre sfarsitul zilei ai putea afla o veste care iti va insenina chipul. Rabdare si intelegere sunt cuvintele cheie pentru aceasta perioada.

Gemeni: Esti irascibil si gata in orice moment sa iti iesi din fire. Evita sa dai curs impulsivitatii de moment care, mai mult ca sigur, te va conduce pe cai gresite. Trateaza cu toata seriozitatea o eventuala raceala! Nu este cazul sa te implici in activitati riscante.

Rac: Chestiunile sentimentale vor fi deosebit de importante pentru tine in aceasta zi. Relatia cu persoanele de sex opus se va imbunatati si te vei bucura de aprecierea acestora. Profita de aceasta conjunctura pentru a-ti consolida relatia cu fiinta iubita. Vei primi o oferta cel putin interesanta.

Leu: Dovedesti o buna robustete fizica, ceea ce te va ajuta in tot ce doresti sa intreprinzi. In plus, optimismul de care dai dovada va avea efecte pozitive asupra starii generale. Din punct de vedere mental, esti cam imprastiat. Nu este o perioada buna pentru a calatorii.

Fecioara: Este foarte posibil sa fie nevoie sa revii asupra unor lucrari pe care le-ati considerat finalizate, dar care se vor dovedi a nu fi intru totul. Programul pentru aceasta zi va fi foarte plin si nu vei putea lasa nimic pe planul al doilea. Gaseste-ti ceva timp si pentru odihna.

Balanta: Proiectele pentru timpul liber facute in compania fiintei iubite vor inregistra unele modificari, ceea ce ar putea genera discutii in contradictoriu. Este posibil ca partenerul de suflet sa aiba parte de un castig material. Evita discutiile pe teme financiare!

Scorpion: Daca pana acum ai avut unele probleme, acestea par a-si gasi rezolvarea sau macar se vor ameliora. Energia fizica nu este deosebita, dar reusesti sa ti-o canalizezi spre scopurile prioritare. Implicarea in activitati sociale iti va da ocazia sa te relaxezi.

Sagetator: Ar trebui sa-ti faci cu atentie programul pentru aceasta zi si sa nu te implici in activitati care sa te suprasolicite, mai ales din punct de vedere fizic. Va trebui sa iti gasesti ceva mai mult timp pentru odihna. Orice risc asumat iti poate crea neplaceri serioase.

Capricorn: Te vei bucura de simpatia persoanelor de sex opus cu care vei intra in contact. Complimentele iti vor face mare placere, caci iti vor reechilibra starea afectiva. Mare atentie, caci impulsivitatea de moment te poate determina sa faci gesturi pe care ulterior le vei regreta.

Varsator: Nu este exclus ca o ruda apropiata sa aiba o interventie ce ar putea genera neintelegeri in relatia ta cu fiinta iubita. N-ar fi exclus nici ca chestiunile gospodaresti sa te impiedice sa iti petreci timpul liber in compania persoanei iubite.

Pesti: Te confrunti cu tot felul de situatii stresante, dar din fericire vei reusi sa gasesti rezolvari convenabile. Oricum, proiectele tale pot fi puse in practica. In cazul in care doresti sa semnezi un contract, sa obtii o aprobare, sansa iti va surade.

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic