Horoscop zilnic. Luni, 27 decembrie. Zodia pentru care se îmbunătățește relația cu prietenii

Luni, 27 Decembrie 2021, ora 07:00
6112 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 27 decembrie. Zodia pentru care se îmbunătățește relația cu prietenii
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Iti trec prin minte tot felul de situatii, pentru care cel putin deocamdata nu poti gasi solutii. Treburile pe care le ai de rezolvat necesita o minte limpede, asa incat ai face bine sa nu te lasi framantat de chestiuni nesemnificative. Cineva iti va face o propunere la care ar trebui sa te gandesti serios, chiar daca ti se pare ca nu iti aduce nici un fel de avantaj.

Taur: Pe acasa sunt multe de facut si ai tendinta de a fii superficial. Mare atentie, caci acest lucru ti-ar putea aduce reprosuri din partea rudelor apropiate. Doresti cu orice chip sa iti imbunatatesti situatia financiara si nu faci bine ca te grabesti. Sunt destule persoane dispuse sa te ajute, asa ca ai putea s-o iei mai incetisor. Un prieten iti va da un sfat, de care ar fi bine sa tii cont.

Gemeni: Relatia cu prietenii se imbunatateste constant. Acasa vei purta discutii legate de proiectele pe termen lung, dar nu te astepta ca rudele sa se arate entuziaste. O cerere mai veche este posibil sa ti se aprobe. In cazul in care ai de rezolvat probleme gospodaresti, vei fi deosebit de eficient, asa ca vei avea ceva timp si pentru activitati de divertisment.

Rac: Optimismul de care dai dovada, precum si farmecul personal, te fac foarte apreciat in anturajul tau apropiat. Ai putea finaliza o lucrare, pe care ai inceput-o de mai multa vreme si de la care aproape ca nu mai sperai nimic. Impulsivitatea de moment te poate face sa ai un dialog obositor, dar pana a urma constructiv cu cineva din anturajul apropiat. Incearca sa-ti pastrezi calmul.

Leu: Este posibil sa ai parte de o mica surpriza, dar nu trebuie sa ai emotii, caci in scurt timp vei constata ca situatia nu te dezavantajeaza. In ceea ce priveste chestiunile sentimentale, ar fi bine sa fii mai perseverent, daca doresti sa iti atingi tinta. In rest, nu este cazul sa te agitati prea mult - astepta ca lucrurile sa se limpezeasca si abia apoi actionezi. Baza-te pe intuitie.

Fecioara: Creativitatea de care dai dovada te va aduce in centrul atentiei anturajului. Vei intra in posesia unor bani sau vei primi un cadou, lucru ce iti va face mare placere. Este posibil sa ai nevoie de ajutor, pentru a rezolva o situatie delicata, ce nu mai poate fi amanata prea mult timp. Ai ocazia sa obtii o aprobare sau sa semnezi un acord, o colaborare.

Balanta: Esti un pic cam iritat, fara a avea un motiv anume. Ar fi de dorit sa nu te implici in discutii in contradictoriu mai ales cu cei din familie si nici sa nu te implici in activitati cu grad mare de risc. Compania persoanei iubite se va dovedi deosebit de benefica. Este foarte posibil sa primesti o veste buna de la sau despre cineva aflat pe alte meleaguri.

Scorpion: In anturajul de acasa se vor isca unele discutii pe teme de interes comun, dar ai fi avantajat daca nu ai interveni in nici un fel. Niste bani se vor intoarce la tine si nu vei avea nevoie de prea mult timp, pentru a-i cheltui. Din punct de vedere sentimental te asteapta o zi destul de buna, in care vei avea ocazia sa-ti consolidezi relatia cu fiinta iubita.

Sagetator: O buna parte din energie o vei consuma intr-o activitare sociala, care iti va da ocazia sa-ti pui in valoare calitatile. O ruda apropiata incearca sa-si impuna punctul de vedere si asta te deranjeaza foarte mult. Nu incerca sa o contracarezi, deoarece nu vei reusi decat sa te enervezi. Fii atent la modul in care manevrezi banii, caci poti ramane fara ei.

Capricorn: Popularitatea ta in randul persoanelor de sex opus iti permite sa-ti gasesti noi sustinatori ai proiectelor in care esti implicat. Dorinta de comunicare este maxima si ea se va rasfrange in universul familiei. Ai putea sa-i convingi pe ceilalti membrii ai familiei sa iti accepte ideile sau le-ai putea da sfaturi pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta.

Varsator: Vei avea parte de tot felul de evenimente minore care te vor tine incordat pe tot parcursul zilei. Ti se fac unele propuneri care te tenteaza in mod deosebit. Inainte de a lua vreo decizie, sfatuieste-te cu un prieten care, fiind mai obiectiv, va aprecia mai bine situatia. Cineva din casa va avea o reusita, care te va face sa inchei ziua intr-o nota de opimism.

Pesti: Vei avea o zi incarcata, asa ca nu te vei odihni nici macar o clipa. Energia de care dispui este la nivelul obisnuit, dar te deranjeaza ca va trebui sa te descurci de unul singur. Una din ideile tale isi va demonstra eficienta, ceea ce va face ca popularitatea ta sa creasca simtitor. Daca doresti sa-i convingi pe cei din jur de valabilitatea parerilor tale, fii diplomat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic
Comentarii
Poza neukjemoeder-in-de-mond
neukjemoeder-in-de-mond
rank 1