Horoscop zilnic. Duminică, 26 decembrie. Zodia care trebuie să se aștepte să primească un cadou

Duminica, 26 Decembrie 2021, ora 07:00
7070 citiri
Horoscop zilnic. Duminică, 26 decembrie. Zodia care trebuie să se aștepte să primească un cadou
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Pentru activitatile cotidiene, ghideaza-te dupa propria inspiratie. Daca doresti sa te implici intr-o actiune de mai mare anvergura, incearca sa te sfatuiesti cu cineva apropiat, dar mai ales da dovada de prudenta. Oriunde te vei duce vei face o impresie excelenta persoanelor de sex opus. Entuziasmul de care dai dovada te ajuta sa petreci o zi cat se poate de placuta.

Taur: Din punct de vedere mental functionezi la limita superioara, ceea ce ti-ar putea aduce un mic succes in plan social. Ideile pe care le ai sunt de mare valoare si reusesti sa-i convingi pe cei din jur sa ti le accepte. Vei avea candidat si la cooperare, daca doresti sa le pui in practica. Dorinta ta de autodepasire este remarcata si apreciata mai ales in familie.

Gemeni: O zi plina de evenimente, astfel incat nu vei avea timp sa te plictisesti. Este posibil sa incepi o noua activitate, care poate insemna o noua etapa in viata ta. In continuare este nevoie de multa rabdare, indiferent de activitatile in care ai de gand sa te implici. Discutiile cu prietenii iti vor da idei de rezolvare a unor probleme mai vechi.

Rac: In plan sentimental initiativele tale se vor bucura de succes, caci popularitatea ta in randul persoanelor de sex opus creste constant. N-ar fi exclus sa faci o cucerire. Este posibil sa ai ocazia sa pui la punct proiecte de distractie pentru zilele urmatoare. Evita excesele alimentare, cat si cele de alcool sau tutun, caci nu au cum sa-ti faca bine.

Leu: Un eveniment neasteptat va face sa traiesti o emotie puternica. Nu te implica prea mult, chiar daca este ceva placut. Esti si asa putin stresat si prea multe emotii nu iti vor face bine. O persoana mai tanara din familie are nevoie sa stie ca-i esti alaturi. Este posibil sa aparp o schimbare de mai mici dimensiuni in plan sentimental, ceea ce iti va face placere.

Fecioara: Relatia cu prietenii revine in actualitate. Faptul ca acestia sunt alaturi de tine iti imbunatateste starea de spirit. Accepta sfaturile care ti se dau, caci autoritatea ta nu va avea cu nimic de suferit. Ti se vor da tot felul de idei aspura carora merita sa te apleci. Nu trebuie, insa, sa ai nici un fel de emotii, caci tot ce vei face azi se va bucura de succes.

Balanta: Intr-un grup de prieteni vei cunoaste pe cineva ce ti-ar putea fi de folos, intr-un viitor apropiat. Un ochi vigilent este permanent indreptat spre ta, chiar si atunci cand nu iti dati seama de acest lucru. Cumparaturile pe care le-ai facut se vor dovedi deosebit de apreciate.Farmecul personal iti permite sa te bucuri de aprecierea persoanelor de sex opus.

Scorpion: Te afli intr-o dispozitie excelenta, problemele cotidiene nu te preseaza, asa ca te poti dedica unor activitati de divertisment. In ceea ce priveste relatia cu partenerul de viata, aceasta este excelenta, ceea ce te asjuta sa taiesti cu entuziasm momentele de sarbatoare. Totusi, chiar daca ai o zi buna, prudenta se cere a fi pusa pe primul plan in tot ce incerci sa intreprinzi.

Sagetator: Ai putea primi un cadou sau o suma de bani care ti-ar putea permite sa-ti pui in practica unul din proiectele mai vechi. Ti se va face o propunere de colaborare ce se arata foarte promitatoare, dar nu este cazul sa te grabesti. Este posibil sa ai o mica escapada sentimentala. Atentie mare, caci o vorba spusa la intamplare ti-ar putea strica dupa-amiaza.

Capricorn: Farmecul de care dispui iti da ocazia sa iti largiti cercul de prieteni. Acasa activitatile gospodaresti nu sunt urgente, dar dispui de suficienta energie, pentru a le finaliza, intr-un timp record. Este foarte posibil sa lamuresti pe cineva din familie sa iti dea o mana de ajutor in viitorul apropiat. In cazul in care ai in plan o calatorie de mai lunga durata, este posibil sa ai parte de o mica surpriza.

Varsator: Ca de obicei calitatile de care dispui iti vor permite sa te remarci intr-un cerc mai larg de prieteni. Sansa este de partea ta, si orice vei incerca se va bucura de aprecierea tuturor. Este posibil sa obtii unele promisiuni care iti vor permite sa-ti faci planuri marete. Partenerul de viata va primi o veste imbucuratoare.

Pesti: Ti se pare ca totul este pus la punct, dar mai este cate ceva de facut, asa ca n-ar fi rau sa iti iei un ajutor. O cunostinta iti va aduce in memorie o situatie acoperita de negura timpurilor. Cel mai bine ar fi totusi, sa revii la momentul prezent si sa te bucuri de tot ce iti ofera. In a doua parte a zilei te vor contacte rudele de pe alte meleaguri.

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic