Horoscop zilnic. Miercuri, 22 februarie. Zodia care va primi o oferta de colaborare la care nici nu visa

Miercuri, 22 Februarie 2023, ora 07:00
7279 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 22 februarie. Zodia care va primi o oferta de colaborare la care nici nu visa
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Ai tendinta de a fi cam impulsiv, ceea ce iti poate creea neplaceri majore. Nu vei reusi sa comunici prea bine cu cei din jur si de aceea ar fi indicat sa nu incerci nici un fel de colaborari. Partenerul de viata s-ar putea confrunta cu unele probleme si va avea nevoie de sprijinul tau.

Taur: Relatia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionata si nu este cazul sa incerci sa-i convingi sa iti accepte initiativele. La serviciu vei munci destul de mult si din acest motiv nu vei putea sa iti petreci timpul liber asa cum ti-ai propus.

Gemeni: Persoanele mai tinere din familie vor avea nevoie de mai multa indrumare din partea ta si va trebui sa iti reorganizezi timpul liber. Cu banii iti va fi destul de bine, caci vei reusi sa obtii unele castiguri din colaborari sau din activitati extraprofesionale.

Rac: Din punct de vedere sentimental situatia nu este chiar cea pe care ti-ai dori-o dar atata timp cat relatia cu persoana iubita este echilibrata nu este cazul sa intervii. Din punct de vedere intelectual functionezi la limita superioara, dar nu este un moment potrivit pentru a lua decizii in chestiuni importante.

Leu: Situatia ta financiara este destul de complicata. Cheltuielile nu vor fi mari, dar banii care ti se datoreaza iti vor parveni cu intarziere. Investitiile pe care le vei face in aceasta perioada nu-si vor arata roadele prea curand. Totul este sa fii perseverent.

Fecioara: Te caracterizeaza o stare de neliniste, de agitatie. Nu este cazul sa dai curs impulsivitatii deoarece ai putea avea neplaceri serioase, mai ales cu superiorii ierarhici. Partenerul de viata ar putea avea unele castiguri financiare care vor asigura imbunatatirea bugetului comun.

Balanta: Este posibil sa primesti o oferta excelenta de colaborare din punct de vedere financiar. Pe de alta parte n-ar fi exclus ca la serviciu sa ai o realizare la care aproape nici nu mai sperai. O persoana importanta ar putea fi convinsa sa iti sustina initiativele.

Scorpion: Prudenta va trebui pusa pe primul plan in tot ce doresti sa intreprinzi, dar mai ales in relatia cu partenerul de viata. La serviciu ai putea primi noi sarcini care se vor dovedi dificile dar pe care le vei rezolva din mers. Oricum, relatia cu colegii va fi multumitoare, asa ca vei putea miza pe sprijinul acestora.

Sagetator: Evita sa te implici in activitati la limita legalitatii deoarece sunt persoane care nu asteapta decat sa faci un pas gresit. Colaborarile iti vor aduce o multime de avantaje si in aceasta perioada. Spre sfarsitul intervalului, manifestarile de gelozie ale partenerului ar putea determina aparitia unor tensiuni

Capricorn: Traversezi o perioada in care doresti sa faci foarte multe, dar starea ta fizica nu este nemaipomenita. Va fi nevoie de multa alergatura pentru a rezolva situatii mai delicate ce se vor ivi la serviciu. O ruda ar putea avea o nemultumire la slujba.

Varsator: Energia fizica va fi la limita superioara, asa ca ai putea sa te implici in activitatile pe care le ai in plan. Proiectele pentru timpul liber vor trebui amanate din cauza unor situatii neprevazute. Relatia cu fiinta iubita ar putea fii ceva mai tensionata daca nu iti vei controla tonul.

Pesti: La serviciu lucrurile se vor rezolva cu greutate si nu iti va fi usor sa te descurci. Daca vei reusi sa dai dovada de ceva rabdare ar fi mai usor pentru toata lumea. Nu vor lipsi, insa, ocaziile de distractii, asa ca starea psihica se va imbunatati spre sfarsitul zilei.

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic