Horoscop zilnic. Miercuri, 18 ianuarie. Zodia care va avea probleme de sănătate

Miercuri, 19 Ianuarie 2022, ora 07:00
9055 citiri
Horoscop zilnic. Miercuri, 18 ianuarie. Zodia care va avea probleme de sănătate
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Vei avea parte de o multime de evenimente care nu iti vor conveni catusi de putin. Vei avea un sentiment de neliniste si de nesiguranta in plan afectiv. Incearca sa fii cat mai atent la sanatatea ta, altfel anumite chestiuni minore ti-ar putea crea neplaceri serioase.

Taur: Vei avea de semnat contracte, acte financiar-contabile, de obtinut aprobari. Toate se vor poticni la un moment dat, dar eforturile pe care le vei face vor da pana la urma rezultate. Situatia financiara tinde sa se imbunatateasca intr-o oarecare masura.

Gemeni: Este posibil sa ai parte de o problema de sanatate. Incearca sa iti stabilesti un regim de viata cat mai echilibrat. La serviciu reusesti sa iti pui in valoare calitatile, asa ca vei obtine aprecieri atat din partea sefilor, cat si a subalternilor.

Rac: Evita sa te incapatanezi si sa iti sustii cu prea multa inversunare punctele de vedere. Incerca sa fii ceva mai cooperant si mai ales, mare atentie sa nu starnesti gelozia partenerului. Suprasolicitatea poate avea efecte pe terme lung.

Leu: Reusesti sa comunici ceva mai bine cu partenerul de suflet. Pentru a nu strica acest echilibru, fragil totusi, ar fi de dorit sa eviti sa-i adresezi critici. Zona coloanei vertebrale va fi ceva mai sensibila in aceasta perioada.

Fecioara: Nu te implica in activitati fizice deosebite, caci exista riscul unui mic accident. Starea psihica nu va fi dintre cele mai bune. La serviciu este o perioada foarte agitata pentru tine Ai parte de tot felul de schimbari in plan profesional, dar mai devreme sau mai tarziu acestea te vor avantaja.

Balanta: Activitatile sociale in care esti implicat iti vor permite sa cunosti persoane care iti vor starni interesul. Vei face o buna impresie si vei putea miza pe sprijinul unei persoane din anturajul apropiat. Esti optimist si plin de energie.

Scorpion: Initiativele tale vor putea fi duse la bun sfarsit gratie abilitatilor de care dai dovada in aceasta perioada. Relatia cu superiorii ierarhici va fi buna mai ales ca acestia te vor aprecia din toate punctele de vedere. Este posibil sa ti se dea noi responsabilitati.

Sagetator: Esti cam nemultumit, dar, de fapt, exagerezi. Daca ai fi mai conciliant, mai intelegator ai putea fi ceva mai fericit. O surpriza placuta ar putea veni de la o ruda mai indepartata. Starea de agitatie, de neliniste va fi mare.

Capricorn: Exista oportunitatea de a inregistra o pierdere, asa ca, pe cat posibil, nu te implica in activitati financiare cu grad mare de risc. Se trag tot felul de sfori si se incearca rezolvarea unor probleme importante in culise. Fii prudent si nu te lasa entuziasmat de orice informatie vei primi.

Varsator: Este posibil ca unele neplaceri legate de sanatate sa va impiedice sa te achiti cu succes de sarcinile de la serviciu. Daca ti se va cere sa ramai peste program nu este cazul sa ezitii. Programul pentru timpul liber va intregistra unele modificari.

Pesti: Avei tendinta de a astepta prea mult de la partenerul de suflet. Daca ai fi ceva mai realist ar fi mai bine pentru toata lumea. N-ar fi exclus sa ai parte de o aventura. O suferinta mai veche va reveni in atentia ta, dar se va rezolva fara probleme.

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic