Horoscop zilnic. Joi, 17 martie. Zodia care este cam pesimistă

Joi, 17 Martie 2022, ora 07:00
8482 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 17 martie. Zodia care este cam pesimistă
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Te asteapta o zi destul de buna, caci orice vei incerca vei reusi sa rezolvi. Ar fi bine sa nu insisti sa iti impuni punctele de vedere, caci nu vei reusi altceva decat sa iti deteriorezi relatiile cu cei din jur. O plimbare cu persoana iubita, te-ar ajuta sa uiti aceste mici neplaceri.

Taur: Capacitatea ta de a lua decizii este maxima. Si totusi, nu ar fi indicat sa o folosesti in domeniul tranzactiilor financiare. Ai putea insa sa te ocupi de relatiile cu prietenii, cu conditia sa nu fii prea insistent sau poate prea indiscret.

Gemeni: Vei face o investitie de natura domestica, ceea ce iti va entuziasma intreaga familie. In a doua parte a zilei o durere de cap sau de dinti iti va inrautati si starea psihica. O veste buna de la parinti sau in legatura cu parintii, te va face sa uiti de toate relele.

Rac: Cineva asteapta vesti de la tine si este nemultumit de intarziere. O ruda indepartata iti va da niste informatii care iti convin; nu este insa oportun sa le folosesti acum. Succesul pe care ti-l doresti este conditionat de rabdare si perseverenta.

Leu: Fara a ti se fi intamplat nimic rau, esti cam pesimist. Erai obisnuit cu succese lejere, iar ritmul in care trebuie sa muncesti acum iti da toate planurile peste cap. Incearca o iesire in societate dupa orele de program; iti va face bine sa vezi ca altii au probleme mai mari.

Fecioara: Persoana iubita iti propune o colaborare pe care, in prima faza, vei fi tentat sa o refuzi. In definitiv, esti destul de cerebral pentru a nu-ti fi teama ca amestecand afacerile cu sentimentele vei gresi. Asa deci, nu mai sta pe ganduri si nu lasa oportunitatile nefolosite.

Balanta: Energia ta fizica este la minim, asa ca nu face eforturi prea mari pentru a depasi obstacolele ce vi se pun azi in cale. Cateva ore de odihna, te vor ajuta sa te pui pe picioare. In societate nu reusesti sa te manifesti si acest lucru te nemultumeste.

Scorpion: O persoana incearca sa iti faca greutati, tesand tot felul de intrigi in jurul tau. Inspiratia de care dai dovada te va ajuta sa-l contracarezi. Daca simti nevoia sa stai de vorba cu cineva, apeleaza cu incredere la vechii prieteni.

Sagetator: Ar fi bine sa faci o schimbare de program, caci astazi nu ai nici o sansa sa finalizezi ceea ce ti-ai propus. Lucrurile iti ies destul de greu, mai ales la serviciu, asa ca, cel mai bine ar fi sa te ocupi de chestiunile de rutina

Capricorn: Esti neatent si ajungi intr-o situatie delicata. Lasa mandria la o parte si apeleaza la acea persoana care te poate ajuta. Gandeste-te bine la ce ai de pierdut! Parintele de sex opus va avea o realizare materiala, de care va profita intreaga familie.

Varsator: Esti cam prost dispus si asta te impiedica sa faci tot ce ti-ai dori. Nu trebuie sa te impacientezi, in definitiv, o zi de odihna este binevenita, chiar si pentru un om cu posibilitatile tale. Sugestia unui parinte de a pleca la drum nu este dintre cele mai bune.

Pesti: Ai de dat niste bani si ar fi bine sa nu mai amani. Nu este momentul sa te lansezi in noi activitati; ar fi bine daca te-ai ocupa mai mult de cele pe care le-ai abandonat in trecut. Un prieten iti va aduce la cunostinta o realizare recenta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic