Horoscop zilnic. Marți, 16 ianuarie. Zodia care nu trebuie să se grăbească să facă schimbări pe plan amoros

Marti, 16 Ianuarie 2024, ora 07:00
9434 citiri
Horoscop zilnic. Marți, 16 ianuarie. Zodia care nu trebuie să se grăbească să facă schimbări pe plan amoros
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: O perioada excelenta pentru tine din punct de vedere sentimental. Comunici bine cu persoana iubita, poti face planuri de viitor, ceea ce iti va da un sentiment de incredere si de buna dispozitie. Nu te implica in discutii in contradictoriu!

Taur: Va fi mare agitatie la serviciu pe tot parcursul zilei. Veti avea de facut fata unei multimi de lucruri si nu iti va fi catusi de putin usor. Relatia cu colaboratorii ar putea inregistra unele schimbari.

Gemeni: Evita cu orice chip sa te implici in activitati cu un grad mare de risc deoarece exista pericolul sa suferi un accident. Prudenta va trebui pusa pe primul plan in tot ce doresti sa intreprinzi. Inteligenta iti permite sa iei decizii inspirate.

Rac: Nemultumirile tale sunt reale, dar usor exagerate. Nu te grabi sa faci schimbari in viata ta sentimentala, deoarece este putin probabil sa fii multumit. Este nevoie de mai multa rabdare pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Leu: Este foarte posibil sa ai o perioada ceva mai agitata. Oricum, interesul pentru chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obisnuit. Unele nemultumiri mai vechi ar putea fi discutate si rezolvate. Pe cat posibil, da dovada de tact si de foarte multa rabdare.

Fecioara: Iesirile in afara localitatii iti vor da posibilitatea sa-ti imbunatatesti relatia cu fiinta iubita. Poti avea incredere in propunerile ce ti se vor face. Mare atentie daca aveti de semnat acte sau documente financiar contabile!

Balanta: In aceasta zi se pare ca va fi nevoie sa faci o multime de drumuri pentru a rezolva chestiunile legate de serviciu. Chiar daca nu iti convine nu trebuie sa iti exprimi nemultumirea, caci pana la urma situatia te va avantaja.

Scorpion: Tot ce faci la serviciu se finalizeaza cu greutate in aceasta perioada. Muncesti mult si ai dori ca aprecierile sa nu se lase prea mult asteptate. Poti spera la un ajutor din partea superiorilor ierarhici.

Sagetator: Esti mai agitat, mai nelinistit si nu prea ai stare pentru ceea ce ti-ai propus. Pe cat posibil nu te implica in controverse inutile. Negocierea salariului sau a altor sume ar putea fi facuta cu succes.

Capricorn: Nu te vei bucura de vitalitatea cu care ne-ai obisnuit. Veti obosi mai repede, iar consumul nervos va fi mai mare pentru orice nimic. Este totusi putin probabil sa ai parte de vreo problema de sanatate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum.

Varsator: Este posibil sa faci unele cheltuieli pentru divertisment, ceea ce ar putea avea repercusiuni fericite asupra starii tale de spirit. Ai putea lua decizii sau te-ai putea implica intr-o activitate intelectuala, caci energia ta mentala este la limita superioara.

Pesti: Te framanta unele probleme pe care nu ai reusit sa le finalizezi. Tot ce vei intreprinde in aceasta perioada se ar rezolva cu o oarecare intarziere. Posibile propuneri de colaborare, ce se vor dovedi in scurt timp deosebit de avantajoase.

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic