Horoscop zilnic. Joi, 16 februarie. Zodia ale cărei planuri vor fi date peste cap

Joi, 16 Februarie 2023, ora 07:00
10490 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 16 februarie. Zodia ale cărei planuri vor fi date peste cap
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Esti dinamic si dornic sa te implici in activitati noi, care sa te incite si sa-ti dea ocazia sa-ti pui ideile in practica. Din pacate a tendinta de a-ti incarca prea mult agenda de lucru si asta poate genera stres si oboseala. Ar fi de dorit sa nu te lasi dus de val si sa te feresti de efort exagerat. Poti avea incredere in judecata ta, care nu numa o data te-a scos din situatii dificile.

Taur: Barometrul tau afectiv va atinge limita superioara. Vei avea nenumarate ocazii de a-ti petrece timpul liber in compania fiintei iubite ceea ce te va ajuta sa te relaxezi intr-o oarecare masura. Din pacate proiectele pentru timpul liber iti vor fi date peste cap si acest lucru ti-ar putea aduce discutii cu partenerul de suflet. Nu este momentul sa-ti manifesti suspiciunile!

Gemeni: La slujba este posibil sa a parte de un succes ma putin asteptat. Unul din proiectele tale ma vechi ar putea fi pus in practica datorita sprijinului primit de la o persoana cu functie. Relatia cu colaboratorii s-ar putea deteriora, asa ca este de preferat sa te descurci de unul singur. Nici nu este cazul sa insisti si sa-ti sustii cu prea mare inversunare punctele de vedere.

Rac: Situatia ta sentimentala se va imbunatati intr-o oarecare masura daca vei da dovada de un plus de intelegere. Este posibil sa cunoasteti o persoana care te va entuziasma din punct de vedere afectiv. Nevoia ta de stabilitate in plan afectiv te poate face sa iei decizii care se vor dovedi in scurt timp constructive. Initiativele din domeniul domestic se vor bucura de aprecierea familiei.

Leu: Relatia cu partenerul de suflet nu evolueaza chiar asa cum iti doresti. Daca a fi ma intelegator ar fi ma bine pentru toata lumea. Orice controversa poate genera o adevarata furtuna in viata ta sentimentala. Pe cat posibil, evita sa da curs manifestarilor de gelozie, care nu ar face altceva decat sa iti accentueze starea de neliniste. Este posibil sa primesti o propunere interesanta.

Fecioara: O persoana cu functie iti va aduce la cunostinta o veste care te va pune pe ganduri. Nu vei fi intr-o forma nemapomenita. A tendinta de a te enerva din orice, ceea ce te va impiedica sa realizezi ce ti-a propus. Un program echilibrat te va ajuta sa faci fata provocarilor din aceasta zi. Nu da curs pornirilor impulsive, daca doresti sa a o zi ma linistita.

Balanta: Cineva din anturajul de la serviciu ti-ar putea face unele reprosuri, dar nu este cazul sa te enervezi. Traversezi o perioada in care daca doresti sa a succes trebuie sa fii atent la toate detaliile. Colegii te vor sprijini, dar va trebui sa faci destul de multe de unul singur. Din punct de vedere financiar nu se poate spune ca nu sunt sanse de succes, dar ceva ma multa prudenta nu are ce sa-ti strice.

Scorpion: In aceasta zi vei avea parte de multa munca si de stres. Te vei implica intre activitati dintre cele ma diverse si te vei izbi de tot felul de obstacole. Din fericire perseverenta de care dispui te va ajuta sa te descurci. Un coleg care incearca sa-ti arate ca este prieten te va barfi. Nu este un moment favorabil pentru a face investitii de ma mari dimensiuni.

Sagetator: La serviciu a putea face unele mici schimbari care te vor ajuta sa fi ma eficient. N-ar fi exclus nici sa ti se doteze biroul cu tehnica moderna. Relatia cu superiorii ierarhici se va dovedi dificila deoarece acestia vor parea ca nu observa eforturile pe care le faci. Este nevoie de ma multa constiinciozitate pentru ce doresti sa intreprinzi. Chiar daca nu-ti place sa recunosti, sfaturile partenerului iti vor fi de folos.

Capricorn: Din punct de vedere sentimental lucrurile evolueaza multumitor; partenerul de suflet are toate sansele unei realizari de care va veti bucura amandoi. Veti avea ocazia sa participati impreuna la diverse activitati sociale, care va vor face mare placere. Cineva din anturajul de la serviciu iti va arata simpatia. Poti avea ma multa incredere in calitatile tale.

Varsator: Te asteapta o zi buna din toate punctele de vedere asa ca nici succesele in plan sentimental nu vor lipsi. Pe de alta parte simpatia de care te vei bucura in randul persoanelor de sex opus sar putea starni nemultumirea partenerului. Proiectele tale nu evolueaza chiar asa cum iti doresti, dar nici nu este cazul sa te lasi influentat de rude care isi doresc o reusita imediata.

Pesti: Nu duci lipsa de energie, dar nu a stare sa faci nimic. Ar fi bine sa nu te implici in ma multe activitati odata, caci nu vei reusi decat sa-ti accentuezi starea de agitatie ce te caracterizeaza in ultimul timp. Atentie la regimul alimentar, deoarece a putea avea probleme cu aparatul digestiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic