Horoscop zilnic. Luni, 13 februarie. Zodia în relația căreia se va băga cineva din familie

Luni, 13 Februarie 2023, ora 07:00
10948 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 13 februarie. Zodia în relația căreia se va băga cineva din familie
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Vei avea parte de o multime de evenimente, care vor face ca ziua sa treaca precum clipa. Vei avea mult de furca pentru a pune la punct chestiuni financiare, dar vei primi si un sprijin consistent. Un succes in plan profesonal ar putea aduce cu sine si o imbunatatire a situatiei financiare. Unul dintre parinti ar putea avea o problema de sanatate; fii pe faza!

Taur: Ai putea face planuri pentru a pleca intr-o calatorie care iti va da ocazia sa-ti imbunatatesti relatia cu fiinta iubita. Sentimentele tale vor fi mai puternice si acest lucru nu va trece neobservat. La slujba sunt multe de facut iar comoditatea te impiedica sa termini totul in timp util. Cineva te barfeste, dar nu va reusi sa iti faca nici un rau. Sansa este de partea ta.

Gemeni: Incercarile de a-ti impune punctele de vedere nu vor face decat sa tensoneze relatia ta de dragoste. Cel mai bine ar fi sa lasi lucrurile sa evolueze de la sine si nu vei avea de ce sa te plangi. Incearca sa eviti manifestarile impulsve; in caz contrar vei avea o zi obositoare. Un mic castig suplimentar te va face sa inchei ziua cu zambetul pe buze.

Rac: La serviciu esti suprasolicitat si de aceea iti ramane mai putin timp de petrecut cu familia. N-ar fi exclus sa te trezesti cu tot felul de reprosuri. In aceasta zi nu te vei bucura de vitalitatea obisnuita. Vei obosi mai repede si vei simti nevoia de mai multa odihna. Totusi, daca nu te vei suprasolicita, vei depasi cu bine aceasta perioada. Evita sa te implici in prea multe activitati!

Leu: Autoritatea ta ar putea sa-si extinda aria de actiune, ceea ce va fi chiar pe placul tau, dar asta ti-ar putea aduce neintelegeri cu prietenii. Vei avea de facut o multime de treburi marunte, care te plictisesc, dar nu vei avea cui sa le pasezi. Sfaturile colegilor, chiar daca sunt binevoitoare nu sunt inspirate, asa ca nu te grabi sa le pui in practica. Fii prudent si nu accepta orice doar de dragul schimbarii.

Fecioara: Cineva din familie ar putea interveni in relatia ta cu partenerul de suflet, ceea ce ar putea genera unele discutii. Daca nu vei vorbi mai mult decat este cazul, nu se va intampla nimic neplacut. Este posbil sa primesti o veste care te va bine dispune. Drumurile nu vor lipsi din agenda zilei, dar iti vor da ocazia sa rezolvi o problema importanta. Arata mai multa afectiune partenerului!

Balanta: Propunerile pe care le vei primi vor fi tentante, dar nu este cazul sa te implici decat in actiuni pe termen scurt. Unele schimbari pe care le aveai in minte de mai multa vreme nu vor mai putea fi evitate. Activitatile intelectuale te vor favoriza caci iti vor permite sa-ti pui in evidenta spiritul practic si capacitatea de sinteza. Profita de ofertele care ti se vor face!

Scorpion: La slujba ai dori sa faci ceva mai deosebit; ti se vor da o multime de sarcini carora nu iti va fi usor sa le faci fata. Chiar daca nu duci lipsa de energie, nu este cazul sa te implici in activitati care sa te suprasolicite. O zi de regim te va ajuta sa te simti mai bine. In familie sunt unele probleme care nu se vor putea rezolva decat dand dovada de calm si intelegere.

Sagetator: In ciuda agitatiei de care dai dovada, starea ta generala va fi destul de buna. O problema cu care te confrunti de mai mult timp si-ar putea gasi rezolvarea. Surplusul de energie de care dispui ai putea sa-l indreptati spre activitati practice. Prudenta este necesara in aceasta perioada. Nu incerca sa rezolvi nemultumirile existente in familie-risti sa provoci discutii aprinse.

Capricorn: Entuziasmul tau sentimental va creste semnificativ in aceasta perioada. Timpul liber petrecut in compania fiintei iubite iti va da ocazia sa iti consolidezi relatia cu aceasta. Veti cheltui ceva bani impreuna, dar acest lucru nu are de ce sa te deranjeze. Profita de sansa din aceasta perioada si ofera ceva mai mult din timpul tau partenerului de suflet.

Varsator: Colaborarea cu colegii evolueaza excelent, ceea ce iti va permite sa realizezi chiar mai multe decat ti-ai propus. Activitatile in care te vei implica iti vor aduce satisfactii, atat in plan profesonal cat si in cel financiar. Finalizarile iti pot aduce satisfactii. Activitatile sociale te avantajeaza, caci iti permit sa te faci remarcat de o persoana cu functie. Gandeste-te bine daca doresti sa faci schimbari in plan profesional.

Pesti: Reusesti sa faci o impresie buna oriunde te vei duce. Cineva din anturajul tau apropiat ar putea da semne ca te simpatizeaza. O ruda apropiata va face comentarii legate de viata ta sentimentala, ceea ce te va deranja, dar nici nu are rost sa comentezi. Poti avea mai multa incredere in farmecul tau. Esti foarte entuziasmat de promisiunile care ti se fac, dar ar fi bine sa iti pastrezi realismul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic