Horoscop zilnic. Luni, 11 aprilie. Zodia care trebuie să aibă mai multă grijă la bani

Luni, 11 Aprilie 2022, ora 07:00
8081 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 11 aprilie. Zodia care trebuie să aibă mai multă grijă la bani
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: La serviciu vei afla o veste care te va pune pe ganduri, dar in scurt timp se va dovedi a fi o alarma falsa. Activitatile sociale iti vor da ocazia sa te relaxezi, dar si sa iti pui in valoare cunostintele. Spre sfarsitul zilei este posibil sa afli ca una din rudele tale are o problema de sanatate. Nu terbuie sa ai emotii, caci problemele se vor rezolva intr-un timp scurt.

Taur: La serviciu vei avea o mica realizare; este posibil sa faci o buna impresie sefului, care iti va oferi sprijinul de carte ai nevoie. De asemenea este posibil sa demarezi o activitate care te va entuziasma si iti va da posibilitatea sa iti pui in valoare calitatile. Mintea iti este plina de idei, care par sa iti scape de sub control. Daca vei sti sa le folosesti, vei avea avantaje de pe urma lor.

Gemeni: Este posibil sa primesti vesti de pe alte meleaguri. Cheltuielile vor fi ceva mai mari decat ti-ai planificat, dar vei reusi sa te descurci. Interesul pentru relatia cu prietenii este mare; vei avea ocazia sa petreci clipe placute cu acestia, ceea ce te va ajuta sa depasesti cu mai multa usurinta neplacerile cotidiene. Instabilitatea afectiva te poate determina sa iei decizii gresite.

Rac: In aceasta perioada veti fi mai energic, asa ca nu este cazul sa refuzi activitatile care ti se vor propune. Un eveniment mai putin asteptat este posibil sa se produca, lasandu-te fara replica. Nu este cazul sa reactionezi cu promptitudide; mai bine asteapta sa te consulti si cu ceilalti membrii ai familiei. O persoana cu functie iti va da o mana de ajutor- priveste-o cu incredere.

Leu: Ti se va face o propunere de colaborare pe care ar fi bine sa o analizezi cu atentie. Este adevarat ca ti-ar putea aduce ceva castiguri, dar trebie sa tii cont si de riscurile pe care le implica. Partenerul de viata va avea parte de un castig suplimentar. Nu este cazul sa te implici in activitati care sa te suprasolicite, mai ales in a doua parte a zilei.

Fecioara: Ai putea rezolva una din problemele cu care te confrunti la serviciu, ceea ce iti va aduce aprecierea superiorilor ierarhici. Atentie la relatia cu copiii, caci se pare ca acestia au nevoie de mai multa indrumare din partea ta. N-ar fi rau sa iti dedici ceva mai mult din timpul liber activitatilor recreative in compania familiei. Cheltuielile nu iti vor face probleme.

Balanta: Daca doresti sa pleci la drum, este bine sa stii ca sansa este de partea ta, indiferent ca este vorba de afaceri sau de divertisment. Timpul liber iti va permite sa te intalnesti cu prietenii si sa petreci clipe relaxante in compania acestora. incerca sa fii cat mai prudent daca se pune problema amanarii unor activitati pe termen mediu sau lung.

Scorpion: Te preocupa in mod special situatia ta materiala, dar deocamdata nu este cazul sa iti faci probleme in aceasta directie. Este posibil sa obtii unele castiguri din colaborari sau activitati de parteneriat care te vor ajuta sa te mentii la un nivel rezonabil. La serviciu vei avea de luat decizii sau de facut fata unei activitati intelectuale. Resursele de care dispui nu te vor face de ras.

Sagetator: Ai tendinta de a cheltui mai mult decat castigi, ceea ce iti poate accentua problemele cu care te confrunti in plan financiar. Din punct de vedere sentimental exista toate conditiile pentru a avea o reusita. Din punct de vedere profesional, conjunctura nu iti permite sa te implici in activitati care sa vizeze o reusita imediata. Nu neglija eventualele probleme de sanatate!

Capricorn: Relatia cu partenerul de viata este din nou tensionata si ar fi bine sa nu te implici in discutii in contradictoriu. in gospodarie ai cam ramas in urma cu activitatile; in cazul in care doresti sa faci unele schimbari, poti miza pe sprijinul celorlalti membri ai familiei. La serviciu situatia se anunta linistita, iar propunerile tale vor fi incurajate de o persoana cu functie.

Varsator: Popularitatea ta in randul persoanelor de sex opus va creste vertiginos. Ai putea sa iti consolidezi relatia cu fiinta iubita, dar si sa faci o cucerire. La slujba va trebui sa faci fata unei activitati dificile. Din punct de vedere financiar exista unele nemultumiri care nu se pot rezolva atat de repede pe cat ti-ai dori. De fapt nu este nici o graba.

Pesti: Atmosfera din camin va fi mai calma, mai relaxata in aceasta perioada. Proiectele pe care ti le-ai facut pentru timpul liber vor putea fi puse in practica, ceea ce iti va imbunatati considerabil starea se spirit. Farmecul personal iti va da posibilitatea sa te bucuri de compania unor persoane de sex opus. Nu te increde, insa, in orice zambet amabil.

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic