Horoscop zilnic. Duminică, 10 iulie. Zodia care va avea probleme în familie, apărute peste noapte

Duminica, 10 Iulie 2022, ora 07:00
7652 citiri
Horoscop zilnic. Duminică, 10 iulie. Zodia care va avea probleme în familie, apărute peste noapte
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: La serviciu vei avea parte de o zi obisnuita, chiar daca iti va fi destul de greu sa te adaptezi dupa o perioada ceva mai lejera. In ceea ce priveste timpul liber, nu este momentul sa te ocupi de lucruri prea serioase. Aranja-ti o intalnire cu persoana iubita si incerca sa o convingi de stabilitatea sentimentelor tale. Totusi, daca doresti sa ai succes, arata-te cat mai modest.

Taur: Nu incerca sa faci totul numai dupa cum crezi tu de cuviinta, deoarece nu vei realiza mare lucru. Initiativele tale au toate sansele sa se bucure de succes, cu conditia sa tii cont si de parerea celor din jur. N-ar fi exclus sa fii ceva mai pesimist, dar vizita unor cunostinte te va scoate rapid din aceasta stare. Oricum, vei incheia ziua mai optimist decat ai inceput-o.

Gemeni: De energie nu duci lipsa si de aceea ai tendinta de a te implica in activitati dintre cele mai diverse. Esti entuziast si bine dispus, dar relatia cu cei din jur este un pic tensionata. Puterea ta de convingere este maxima, ceea ce iti permite sa obtii promisiuni importante. Ti se propune o calatorie, dar nu este bine sa o faci pana cand nu iti vei rezolva toate urgentele.

Rac: Este necesar sa discuti cu persoanele mai tinere din familie, pentru a ajunge la un acord in ceea ce priveste chestiunile familiale. Este singura posibilitate de a rezolva problemele fara ca nimeni sa nu aiba ceva de comentat. Incerca sa inabusi din fasa orice urma de disputa. In ceea ce priveste cheltuielile, n-ar fi rau sa fii mai precaut atunci cand scoti banii din buzunar.

Leu: Este foarte posibil sa obtii o aprobare pe care ai cerut-o cu mult timp in urma. Cineva din familie va avea probleme si de aceea iti va solicita ajutorul. Oricum, lucrurile se vor rezolva fara nici un fel de emotii. Sfaturile tale intelepte pot salva multa lume din incurcatura, dar ar trebui sa fii precaut cu cei pe care nu-i cunosti suficient de bine.

Fecioara: In plan profesional exista unele nemultumiri, dar ele se vor rezolva mai bine daca vei lasa lucrurile sa-si urmeze cursul firesc. Energia ta fizica si mentala atinge cote maxime, de aceea te-ai putea ocupa de orice iti face placere. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, mai ales ca vei gasi suficienta lume dornica sa iti sustina proiectele. O persoana de sex opus este impresionata de calitatile tale.

Balanta: Nu esti in forma ta cea mai buna, ceea ce iti starneste ingrijorare in ceea ce priveste sanatatea ta. De fapt nu este nimic grav, atata doar ca trebuie sa aloci mai mnult timp odihnei. Relatia cu asociatii poate fi cam incordata, asa ca evita discutiile in contradictoriu. O suma de bani ti-ar putea intra in buzunar, ceea ce iti va permite satisfacerea unui moft.

Scorpion: Esti cam impresionabil si nu este cazul sa te impiedici prea mult in problemele celor din jur. Un castig de bani te va face sa privesti cu mult mai mare incredere spre viitor. In familie n-ar fi exclus sa asisti la unele schimbari, care insa nu te vor impresiona intr-o prea mare masura. Este posibil sa ti se propuna o colaborare ce se va dovedi cat se poate de inspirata.

Sagetator: In caul in care esti implicat intr-o activitate intelectuala, calitatile tale au toate sansele sa iasa in evidenta. Ai putea sa faci o multime de drumuri si nu are nici un rost sa te impotrivesti, caci ai toate sansele sa poti imbina utilul cu placutul. Fii totusi atent, caci sunt posibile mici accidente. In ceea ce priveste relatia cu cei din jur, evita indiscretiile, deoarece ti-ar putea provoca neplaceri.

Capricorn: Pentru astazi ar fi de dorit sa nu asculti sfaturile celor mai tineri, care, desi foarte binevoitori, dau dovada de multa superficialitate. Cei varstnici sunt cei care iti pot oferi stabilitatea de care ai nevoie. In cazul in care vei avea ocazia sa faci unele schimbari in ceea ce priveste serviciul, ar fi bine sa nu te grabesti nici macar un pic. Rabdarea este cuvantul de ordine pentru aceasta zi.

Varsator: Cu ocazia unei intalniri cu mai multe cunostinte, calitatile tale vor iesi din nou in evidenta, popularitatea ta atingand cote maxime. In orice faci, discretia trebuie pusa pe primul plan, altfel risti sa ai neplaceri. Relatia cu partenerul de suflet te interesaza in mod special. Cineva din familie iti va da o informatie care nu te prea incanta, dar nici nu este sigur ca este valabila.

Pesti: Nu reusesti sa te odihnesti asa cum ai dori, caci trebuie sa pui la punct unele chestiuni familiale, aparute peste noapte. O sueta cu prietenii, la care vei afla lucruri interesante si imbucuratoare, te va face sa te simti cat se poate de bine. In rest, nu este cazul sa exagerezi si sa faci eforturi mari in chestiuni lipsite de importanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic