Horoscop zilnic. Joi, 6 ianuarie. Zodia care nu are noroc în dragoste

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 07:00
7719 citiri
Horoscop zilnic. Joi, 6 ianuarie. Zodia care nu are noroc în dragoste
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Esti plin de entuziasm asa ca in timpul liber ai putea sa faci ceva sport. Pe de alta parte ar fi bine sa nu te implici in activitati cu grad mare de risc, deoarece ai putea avea parte de un mic accident. Ti se poate face o declaratie de dragoste, care te va lua pe nepregatite. Propunerile de colaborare se vor dovedi interesante, dar se pot ivi discutii legate de sumele implicate.

Taur: Ai de ales intre doua alternative si nu iti va fi foarte usor. Un prieten iti va da un sfat, de care ai putea tine seama. Vei face cateva drumuri scurte, cu folos. In ceea ce priveste banii, nu este cazul sa-i astepti, deocamdata. Daca doresti sa faci o investitie de mai mari dimensiuni, gandeste-te bine daca vei putea sa te descurci dupa aceea cu banii.

Gemeni: Ai de rezolvat o multime de chestiuni, dar nu esti intr-o forma fizica nemaipomenita. Ar fi de dorit sa iti stablesti cu atentie prioritatile, caci nu vei reusi sa duci la bun sfarsit mai multe activitati odata. Este timpul sa iei legatura cu prietenii de pe alte meleaguri. Timpul liber ai putea sa ti-l dedici prietenilor si activitatilor recreative si te vei simti excelent.

Rac: Ai multe de facut in aceasta zi. Energia nu iti lipseste, dar daca te vei apuca de prea mult, nu vei resi mai nimic. Cel mai bine ar fi sa iti stabilesti clar prioritatile si sa incerci sa imbini placutul cu utilul. In cazul in care doresti sa iei decizii in ceea ce priveste semnarea unor documente oficiale, este bine sa chipzuiesti totul cu rabdare. Situatia financiara are sanse sa se imbunatateasca.

Leu: Nu esti intr-o forma nemaipomenita, dar reusesti sa te descurci cel putin rezonabil. Ti se va propune o colaborare care te tenteaza, dar pe de alta parte nu este cazul sa iti asumi riscuri mari. Esti intr-o perioada ceva mai agitata si de aceea, ar fi bine sa manifesti cat mai multa prudenta. In familie se vor discuta proiecte de interes comun, la care vei putea sa-ti exprimi punctul de vedere.

Fecioara: Acasa ai putea finaliza o activitate mai repede decat ti-ai propus, asa incat sa iti va mai ramana timp si pentru un respiro. Pentru timpul liber, vei primi o invitatie careia nu-i vei putea rezista, desi iti va da tot programul peste cap. O mai veche cunostinta te va contacta pentru a-ti face o propunere interesanta. Nu este insa cazul sa te grabesti cu raspunsul pana nu esti lamurit asupra tuturor detaliilor.

Balanta: Este posibil ca o activitate pe care ai inceput-o de mai mult timp sa devina urgenta, asa ca va trebui sa faci unele modificari in programul acestei zile. Esti deosebit de inspirat, dar si de imprastiat in acelasi timp. Ar fi bine sa nu te implici in activitati ce necesita o atentie sporita, caci ai putea comite greseli. Cel mai bine ti-ar prinde o activitate artistica, ce te-ar si relaxa.

Scorpion: Vei avea parte de alergatura, mai multa decat de obicei, caci ai un program incarcat, dar, cum era de asteptat, esti pregatit fizic si psihic. Relatia cu fiinta iubita va fi prioritara in aceasta perioada. Veti avea ocazia sa petreceti clipe placute impreuna. Fiind vorba de distractie, vei ramane in forma pana seara tarziu. Daca ai de facut o observatie, mai bine te abtii!

Sagetator: Vei primi o propunere interesanta de petrecere a timpului liber si n-ar fi rau sa o accepti. Dialogul cu fiinta iubita te va ajuta sa fii mai optimist in ceea ce priveste viitorul. Este posibil sa primesti niste bani, pe care vei dori sa-i investesti. Deocamdata, ar fi bine sa nu iei decizii pripite, ci sa te sfatuiesti cu un prieten de incredere si a carei judecata si-a demonstrat pana acum calitatea.

Capricorn: Va trebui sa fii ceva mai atent cu persoanele mai tinere din familie. N-ar fi exclus ca acestea sa aiba nevoie de mai multa atentie si indrumare din partea ta. Este foarte posibil sa participi la o activitate sociala, ocazie cu care vei inregistra un succes. Vei primi o suma de bani cu care vei porni la cumparaturi. Nu vei gasi tot ce ti-ai dorit, dar cu banii nu te vei intoarce acasa.

Varsator: Spiritul practic iti va permite sa finaizezi o activitate inceputa de ai mult timp. Nu te pierde in amanunte, deoarece acestea te impiedica sa te distrezi asa cum ti-ai dori. Dialogul cu cei din jur este fructuos, caci vei reusi sa convingi o anumita persoana ca merita sa va sustina in tot ce faci. Totusi, nu exagera in a-ti impune punctele de vedere, caci cineva s-ar putea supara.

Pesti: Ai nevoie sa iti pui ordine in ganduri si sentimente. Spiritul tau critic te incurca in relatia cu persoana iubita. Ai face bine daca ai mai renunta la perfectionismul care te caracterizeaza, macar din cand in cand. Unele evenimente mai vechi ar putea reveni in atentia ta generand controverse sau reprosuri facute rudelor apropiate. Colaboratorii iti vor face o propunere interesanta.

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic