Horoscopul verii 2022: Unii vor semna actele de divorț, pentru alții bat clopote de nuntă

Marti, 28 Iunie 2022, ora 04:00
13741 citiri
Horoscopul verii 2022: Unii vor semna actele de divorț, pentru alții bat clopote de nuntă
Racii sunt gata să facă pasul cel mare vara aceasta FOTO Unsplash

A trecut deja o lună de vară, dar mai urmează o grămadă de evenimente neprevăzute pentru toate zodiile. Cupidon va avea multă treabă în lunile iulie și august, dar nu toți vor avea noroc.

Anumite zodii vor ajunge să semneze actele de divorț, pe când pentru altele bat deja clopotele de nuntă fără să știe. Totuși, nu disperați dacă vă veți trezi în prima situație, s-ar putea ca o nouă dragoste să vă aștepte după colț.

Berbec

Relația în care sunteți va stagna pe perioada verii. Vă gândiți adesea dacă să faceți pasul următor sau nu, iar acest lucru ar trebui să vă dea de gândit. Poate că nu este persoana potrivită, dar numai timpul vă va spune asta. Ar trebui să lăsați lucrurile așa cum sunt și să vă bucurați de timpul petrecut împreună și de distracție pe timpul verii. Inelul mai poate să aștepte.

Taur

Vești bune pentru taur. În această vară vă veți întâlni sufletul pereche și vă veți da seama de acest lucru încă de la prima întâlnire. Inima o să vă bată atât de tare încât veți avea impresia că o să sară din piept și brusc o să vă pierdeți cuvintele, deși în mod normal nu se întâmplă asta niciodată.

Gemeni

Relația în care sunteți nu mai mergeți și o știți în adâncul sufletului, cu toate că nu vreți să recunoașteți. Despărțirea este iminentă, fie că se va întâmpla mai devreme sau mai târziu.

Nu disperați, există cu siguranță un om potrivit pentru voi, trebuie doar să îl găsiți.

Rac

Racii sunt gata să facă pasul cel mare vara aceasta, trebuie doar să găsească momentul potrivit. Trebuie doar să puneți la punct toate detaliile, pentru că o să fie cu siguranță ceva spectaculos, care să se preteze stilului extravagant al acestei zodii.

Leu

Se anunță o vară liniștită pentru lei, fără evenimente ieșite din comun pe plan sentimental. Nu ar trebui să schimbați nimic la relația pe care o aveți, ci mai degrabă să vă focusați pe alte lucruri, cum ar fi relațiile cu prietenii, pe care le-ați cam neglijat în ultimul timp.

Fecioară

Aveți o situație dificilă la orizont în cuplu, cel mai probabil o problemă de sănătate. Partenerul de viață va avea nevoie de grija și atenția voastră, dar până la urmă pentru asta ați semnat, ”la bine și la greu”. Nu trebuie să vă speriați, toate vor trece, este doar nevoie de timp.

Balanță

Vreți doar să vă distrați și este foarte puțin probabil să legați legături care să reziste mai mult de o vară. Pe de altă parte, nici nu vă doriți o relație serioasă în acest punct al vieții, trebuie doar să fiți onești în această privință încă de la început.

Scorpion

Ați ajuns în sfârșit să aveți armonia pe care v-ați dorit-o în cuplu și nu trebuie să faceți nimic care să pună relația în pericol. Este normal să vă simțiți atras fizic de alte persoane, dar ar fi mai bine să o lăsați la nivelul de flirt și să nu mergeți mai departe.

Săgetător

Veți avea nevoie de mult sprijin moral vara aceasta din cauza unor evenimente neprevăzute și de mai multă atenție și iubire de la partener. Asta nu înseamnă că nu vor exista numeroase momente în care vă veți simți singur și veți avea senzația că stați degeaba într-o relație care nu are niciun viitor. Depinde doar de voi cât mai sunteți dispuși să o țineți așa.

Capricorn

Veți trece printr-o despărțire dureroasă vara aceasta și o să vă simțiți foarte triști și deprimați. Nu ezitați să cereți ajutorul prietenilor, vor fi cu siguranță acolo pentru voi. Trebuie să ieșiți cât mai des din casă și să vă distrați pentru a vă lua gândul.

Vărsător

Viața e prea scurtă ca să rămâneți într-o relație care e doar ”ok”. Deși despărțirile vin la pachet cu o perioadă de coșmar, mereu lucrurile se liniștesc mai devreme sau mai târziu. Ar trebui să vă gândiți mai mult la fericirea voastră și să aveți curajul să vă urmați inima.

Pești

Ar trebui să fiți mai sinceri cu voi înșivă și să acceptați că ați făcut multe greșeli în relație. Stă doar în puterea voastră să îndreptați lucrurile. Nu mai dați vina pe partener deoarece niciun om nu are răbdare la nesfârșit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop dragoste, #vara 2022, #zodii dragoste, #nunta, #divort , #horoscop dragoste