Zodiile care vor avea un weekend de pomină. Doar lucruri neașteptate vor apărea

Duminica, 22 Mai 2022, ora 09:00 29533 citiri
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Weekendul acesta surprizele se vor ține lanț pentru mai multe zodii, astfel că nu trebuie să își facă planuri deoarece oricum vor fi date peste cap.

Peștii vor fi surprinși de persoana iubită, care pregătește ceva de mult timp. Poate fi vorba despre o vacanță pe care și-o doreau de mult timp, despre o cerere în căsătorie, un cadou foarte scump sau o petrecere.

Săgetătorii vor vedea o persoană dragă cu care nu au mai păstrat legătura mult timp, astfel că e momentul ideal pentru reluarea relației. Se va lăsa cu scântei, iar dopamina va inunda creierul.

Taurii vor cunoaște un potențial partener într-un loc surprinzător: la piață, la coadă la supermarket, pe stradă sau printr-o cunoștință comună. Practic se vor împiedica de prințul pe cal alb sau de prințesa din turn.

Balanțele vor avea un câștig financiar consistent care le va pune bugetul din nou pe roți. Poate fi vorba despre o mărire de salariu, avansarea în funcție, o moștenire sau un câștig la jocurile de noroc.

Berbecii vor primi o ofertă de muncă la care nici nu visau, astfel că există șanse uriașe să renunțe la vechiul job pentru că propunerea va fi mult prea irezistibilă. Se pare că toți anii de trudă dau în sfârșit roade.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News