Ce vrea să schimbe Horia Tecău în calitate de căpitan nejucător al echipei de Fed Cup

Marti, 08 Martie 2022, ora 06:59 1808 citiri
Horia Tecău

Horia Tecău afirmă, luni, într-o postare pe Facebook, că a a decis să rămână aproape de tenis şi va fi căpitan nejucător al echipei naţionale a României, care ne reprezintă în Billie Jean King Cup (Fed Cup). "Am încredere în potenţialul acestei echipe", a spus el.

"Mă bucur să anunţ că voi rămâne aproape de tenis şi în următoarea etapă a carierei mele, în rolul de căpitan nejucător al echipei naţionale a României, care ne reprezintă în Billie Jean King Cup (Fed Cup). Am încredere în potenţialul acestei echipe şi cred că pot contribui la crearea unei atmosfere profesioniste, de bucurie şi performanţă!", a anunţat Tecău pe Facebook.

Conducerea Federaţiei Române de Tenis a anunţat numirea lui Horia Tecău în funcţia de căpitan-nejucător al echipei naţionale de senioare a României, echipă care ne reprezintă în Billie Jean King Cup, noul nume sub care se dispută Fed Cup. Alina Cercel-Tecşor va fi în continuare antrenoarea echipei României.

Horia Tecău, unul dintre cei mai mari jucători de tenis din istoria României, preia acest post de la antrenorul Daniel Dobre înaintea meciului pe care România îl va juca în deplasare cu Polonia, în 15 şi 16 aprilie 2022, în Calificările Billie Jean King Cup.

Întâlnirea este programată să se desfăşoare în "Radomskie Centrum Sportu", din Radom.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News