Horea Uioreanu si-a completat declaratia de avere din arest

Luni, 16 Iunie 2014, ora 14:15
2367 citiri
Horea Uioreanu si-a completat declaratia de avere din arest

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, si-a completat declaratia de avere pentru anul 2014 din arest.

Potrivit declaratiei sale de avere, Uioreanu detine doua terenuri in comuna Belis, din judetul Cluj, ambele impreuna cu fosta sa sotie, Consuela Burnar, relateaza Vocea Transilvaniei.

De asemenea, presedintele PNL Cluj mai detine, tot in coproprietate, doua pasuni in comunele Gilau si Baisoara, precum si un teren in comuna Marisel. Uioreanu are si aproape 3,4 hectare de teren agricol intravilan in Cluj-Napoca, potrivit declaratiei sale de avere, dar si un teren intravilan de 252 de metri patrati in Cluj-Napoca, precum si un teren agricol in comuna Razboieni, din judetul Alba, toate in coproprietate cu Rodica Uioreanu.

In ce priveste cladirile, Horea Uioreanu are doua case in Cluj-Napoca, una de 173 metri patrati impreuna cu Consuela Burnar si una de 145 de metri patrati, impreuna cu Rodica Uioreanu, cu care are de asemenea si o casa de locuit de 62 de metri patrati, in comuna Marisel. Nu in ultimul rand, are si un apartament de 51 de metri patrati in Cluj-Napoca.

Horea Uioreanu, arestat preventiv (Video)

Presedintele suspendat al CJ Cluj detine si un autoturism Volkswagen Eos, din anul 2008. In plus, are aproape 29.000 de lei intr-un fond de asigurare de viata la Groupama Asigurari, precum si 7.742 de lei intr-un fond privat de pensie si 2.369 de lei intr-un fond de pensie pentru Alexandru Uioreanu, de asemenea deschise la Groupama.

Totodata, Horea Uioreanu are imprumuturi acordate in valoare totala de aproape 277.500 de lei, precum si o suma de 10.000 de euro pe un card la Banca Transilvania.

In ce priveste veniturile din ultimul an fiscal, Horea Uioreanu a inregistrat o indemnizatie de 66.321 de lei la conducerea CJ Cluj, in timp ce Elena Uioreanu, a primit 58.908 lei din activitatea ca deputat in Parlamentul Romaniei.

Horea Uioreanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 29 mai, in urma deciziei Curtii de Apel Cluj. Presedintele suspendat al CJ Cluj este urmarit penal de DNA pentru luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la spalare de bani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#Horea Uioreanu declaratie avere, #Horea Uioreanu arestat, #Horea Uioreanu mita , #arestat