Două hoațe românce, îmbrăcate provocator, fac ravagii printre bărbații bogați din sudul Italiei. Tehnica prin care femeile fură bijuteriile și banii

Vineri, 16 Iunie 2023, ora 16:45
7693 citiri
Două hoațe românce, îmbrăcate provocator, fac ravagii printre bărbații bogați din sudul Italiei. Tehnica prin care femeile fură bijuteriile și banii
Românce îmbrăcate provocator jefuiesc bărbații bogați din sudul Italiei FOTO Signalng.com

Două hoațe românce foarte atrăgătoare, care folosesc mereu aceeași tehnică, au dat mai multe atacuri în Italia, în special în Anzio și Lavinio, jefuind victimele după ce intră în contact fizic cu acestea.

Hoațele vizează întotdeauna obiecte de valoare, obiecte din aur, ceasuri scumpe și bani, iar apoi își pierd urmele.

Victimele sunt aproape întotdeauna bărbați.

Până, joi, 15 iunie, au fost raportate cel puțin trei jafuri confirmate, paguba fiind însemnată. Au fost furați bani, dar și coliere de aur și ceasuri Rolex în valoare de aproximativ 16 mii de euro, poliția fiind în prezent în căutarea duo-ului infracțional, patrulând masiv în aceste zone.

Potrivit victimelor, ambele hoațe au în jur de 30 de ani și și-au început "turneul" jefuind un proprietar de magazin din Anzio, lăsându-l fără colierul de aur pe care îl purta.

Negustorul a povestit că a fost ademenit de una dintre cele două hoațe care l-a abordat nu departe de magazinul său, salutându-l și întrebându-l cu disperare dacă știe pe cineva dispus să o angajeze ca femeie de serviciu.

Deși patronul magazinului Portodanza a refuzat și și-a continuat drumul, fata s-a prefăcut că îi cade în brațe prima dată, sărutându-l.

Femeia i-a smuls colierul de la gât cu un gest brusc apoi a fugit, profitând de momentul de nedumerire al celui jefuit, care nu a avut altă soluție decât să depună plângere la secția de poliție din Anzio.

Imediat după aceea, nu departe, hoațele au vizat o altă persoană, un tânăr care se plimba pe străzile din Lavinio și care își plimba liniștit câinele.

Tehnica folosită a fost aceeași, după cum a povestit băiatul la poliție: s-a aruncat în brațele lui, moment în care i-a și furat ceasul în valoare de aproape 16.000 de euro pe care îl purta la mână.

La scurt timp un alt șir de jafuri similare au fost raportate în Lavinio. Un bărbat a anunțat că a fost jefuit de aproximativ 600 de euro în apropierea unui bancomat, chiar în momentul în care retrăgea bani.

Poliția a confirmat că, în toate aceste trei escrocherii, victimele și unii locuitori au văzut suspectele plecând cu o mașină care, probabil, ca întotdeauna în aceste cazuri, ar fi putut fi furată special pentru a săvârși faptele și a deturna ancheta.

În mod similar, la Colleferro, doi bărbați în vârstă de 78 de ani au fost recent păcăliți și jefuiți de două femei frumoase de origine română care i-au interceptat în centrul orașului, folosindu-se din nou de frumusețea lor ca pârghie pentru a-și culpabiliza "prada", scrie știridiaspora.ro

În acest caz a fost vorba de o înșelătorie sexuală, cele două tinere românce promițând drăgălășenie și îmbrățișări intime domnilor în vârstă pe care îi întâlneau pe stradă, cu scopul de a le fura aurul, banii și chiar verighetele.

Exploatarea sezonierilor români în Europa: "Este o loterie / Contractul este acolo doar ca să nu zici că nu-l ai"
Exploatarea sezonierilor români în Europa: "Este o loterie / Contractul este acolo doar ca să nu zici că nu-l ai"
În toată Europa, munca agricolă este dependentă de migrație. Încă dinainte de aderarea la Uniunea Europeană, sezonierii români mergeau la culesul recoltelor în Spania sau Italia. Intrarea...
Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Român deghizat în Mickey Mouse, arestat în Italia. Ce au descoperit polițiștii
Un tânăr din România a fost arestat în timp ce se afla pe străzile din Bologna. El obișnuia să se deghizeze în Mickey Mouse și o avea alături și pe Minnie. Potrivit presei din Italia,...
#hoate, #romance, #romani Italia, #furt, #jafuri , #romani Italia