Patronul Hexi Pharma a murit - Membru in Comisia de Control a SRI: Sebastian Ghita a luat-o razna

Luni, 23 Mai 2016, ora 08:21 6060 citiri
Foto: Facebook/Cezar Preda

Fostul presedinte al comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, Cezar Preda, in prezent membru al comisiei, a reactionat vehement fata de declaratia lui Sebastian Ghita, care a spus ca SRI l-ar fi filat pe Dan Condrea, patronul Hexi Pharma care ar fi murit, duminica seara, in urma unui accident rutier.

"Ghita a luat-o razna, auzi, fila SRI pe Condrea, iti dai seama. Si nu o face SRI-ul in primul rand. Filajul il face alta institutie, nu SRI-ul, ce treaba are SRI? Asta e treaba Parchetului, a politiei judiciare. Ghita sa fie sanatos.

Sa se duca Ghita sa ia filajul de la Parchet, nu de la comisia SRI. SRI nu mai face filaje decat in probleme de securitate nationala, teroristi, spionaj, in alte probleme. Cred ca dl Ghita vorbea de alta comisie", a declarat deputatul Cezar Preda pentru Republica.ro.

Patronul Hexi Pharma a murit Sebastian Ghita: Vom cere ca echipa de filaj sa faca public filmul accidentului

Sebastian Ghita, care este membru al Comisiei de Control a SRI din Parlament, s-a aratat convins, duminica seara, ca omul de afaceri era filat, avand in vedere importanta anchetei in care era implicat, si a anuntat ca va cere ca echipa de filaj sa faca public raportul si filmul accidentului.

"Maine (luni - n.red.) ne vom intruni in Comisia Parlamentara si vom cere ca echipa de filaj sa faca public raportul si filmul accidentului", este declaratia lui Sebastian Ghita acordata lui Catalin Tolontan.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de masina

Patroul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit, duminica seara, in urma unui accident rutier, petrecut in judetul Ilfov. Masina in care se afla barbatul care avea asupra sa actele lui Dan Condrea s-a ciocnit violent de un copac. Politistii iau in calcul si varianta sinuciderii, avand in vedere ca la fata locului nu este nicio curba si nici nu exista urme de franare.

Scandalul dezinfectantilor - Iohannis: Din experienta stiu ca SRI si-a facut treaba, alte institutii nu (Video)

Firma lui Dan Condrea, Hexi Pharma, se afla in mijlocul unui scandal izbucnit dupa ce Catalin Tolontan a dezvaluit in Gazeta Sporturilor ca dezinfectantii furnizati spitalelor au concentratii mai mici decat cele inscrise pe eticheta, informatiile fiind confirmate de testele de laborator cerute de Ministerul Sanatatii.

Printre consecintele acestor dezvaluiri amintim demisia ministrului Patriciu Achimas Cadariu, dar si deschiderea unui dosar penal si controale inopinate la Hexi Pharma, dar si la numeroase unitati spitalicesti din tara.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii