Reactie dura a lui Helmuth Duckadam fata de Armata: "Sunteti mult prea mici"

Duminica, 26 Aprilie 2015, ora 15:04 4844 citiri
Foto: uefa.com

Steaua a pierdut la Inalta Curte de Casatie si Justitie un nou proces cu CSA Steaua, decizia Curtii fiind aceea de a respinge ca nefondata contestatia in anulare formulata de contestatoarea SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Imediat dupa aceasta decizie, luata vineri, Florin Talpan, juristul CSA Steaua s-a aratat extrem de entuziast: "Am invins, le-a fost respinsa contestatia in anulare. Decizia e irevocabila, nu mai au ce sa mai faca, ei s-au invatat sa o foloseasca gratis si nu se mai poate asa. Marca e a Clubului Sportiv al Armatei", declara Talpan pentru DigiSport.

Replica la aceasta declaratie a lui Talpan a venit duminica, atunci cand Helmuth Duckadam, marele portar de legenda al Stelei si presedintele de onoare al clubului, a replicat dur: "Pentru ca am vazut din partea CSA Steaua, cei care erau foarte entuziasti, un titlu cu "Am invins", as dori sa ii intreb: pe cine ati invins? Pe Gigi Becali?

Nu aveti cum, deoarece sunteti mult prea mici si neinsemnati. Dar nu va bucurati prea tare pentru ca, mai curand de cat va asteptati, cineva dintre milioanele de suporteri care au cotizat zeci de ani pentru aceasta echipa va va intreba cu ce drept ati distrus, intr-un singur an, o baza sportiva si istoria celei mai galonate echipe din Romania. Sa ne fereasca Dumnezeu daca oameni ca voi vor trebui sa ne apere intr-o buna zi", declara Duckadam pentru ProSport.

Steaua a pierdut definitiv vineri sansa de a recupera marca, asadar singura solutie a lui Gigi Becali in acest moment este de a participa la licitatia publica pentru aceasta, care va avea loc dupa evaluarea ei oficiala.

D.A.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News