James Bond rupe traditia pentru bani: a inlocuit vodka martini cu bere (Video)

Joi, 24 Iunie 2021, ora 18:482735 citiri
James Bond rupe traditia pentru bani: a inlocuit vodka martini cu bere (Video)
Foto: Daily Mail

James Bond a renuntat la bautura sa pe care a preferat-o aproape 50 de ani, vodka martini, pentru a se apuca de bere. Nu a facut-o degeaba, ci pentru un contract de 35 de milioane de euro cu Heineken.

James Bond, interpretat de Daniel Craig in cea mai recenta productie a seriei, Skyfall, apare intr-o reclama la Heineken, band bere, dezamagindu-si astfel crunt fanii. James Bond a mai facut publicitate si altor produse, cum ar fi un ceas Omega fluturat rapid intr-o reclama, insa renuntand la bautura sa traditionala, vodka martini, a trecut la un cu totul alt nivel. De altfel, chiar si in Skyfall apare la un moment dat cu o sticla de Heineken in mana.

Schimbarea obiceiurilor lui Bond este explicata prin dificultatile financiare de care s-a lovit MGM, producatorul Skyfall. Cele 35 de milioane de euro venite de la Heineken au facut ca orice reticenta sa fie spulberata.

"Am avut mai multe relatii comerciale, cu diverse companii, pentru a putea produce acest film. Treaba este simpla, fara acestea nu puteam sa scoatem filmul. Din nefericire asta e situatia", a declarat Daniel Craig, citat de Daily Mail.

"Partea buna este ca Bond este un bautor, intotdeauna a fost, asta il reprezinta, daca e corect sau nu, fiecare poate sa judece. A bea o bere nu este ceva rau, se intampla doar sa fie Heineken", a mai explicat Craig.

Pe de alta parte, producatorii filmului au insistat sa comunice ca Bond bea si vodka martini in Skyfall, pe langa berea de la Heineken.