Top 5 idei de cadouri inedite pentru fanii Harry Potter

Advertorial
Luni, 09 Ianuarie 2023, ora 17:03
4112 citiri
Top 5 idei de cadouri inedite pentru fanii Harry Potter
FOTO: shutterstock.com

Universul Harry Potter continuă să fascineze de peste 25 de ani noi și noi generații de copii, datorită personajelor deosebite, magiei și primejdiei cu care sunt învăluite întâmplările, dar și scriiturii amuzante, ușor de parcurs a autoarei J.K. Rowling. Iată 5 idei de cadouri speciale pentru fanii acestei serii de cărți și filme.

Cele mai frumoase cadouri pentru copiii pasionați de universul Harry Potter

Orice copil poate fi captivat de universul Harry Potter, care este considerat o lume magică deosebită și de neegalat. Autoarea J.K. Rowling povestește despre familie și pierdere, categorii de elevi defavorizați, bullying, lupta împotriva răului și prietenie necondiționată. Indiferent de cadoul pe care îl vei alege din lista de idei de mai jos, un fan al școlii Hogwarts va fi extrem de încântat.

Ediții ilustrate a cărților Harry Potter

Lectura este un mod perfect de a stimula creativitatea copiilor, iar lumea magică a lui Harry Potter este un tărâm excelent de exersare a imaginației. Alege să dăruiești ediții speciale ale celor 7 cărți despre școala Hogwarts, cu ilustrații minunate. Mai mult, poți opta pentru poveștile care completează universul vrăjitorilor: seria Animale Fantastice, „Quidditch - o perspectivă istorică” și nu doar atât.

Cufăr cu întreaga colecție de cărți Harry Potter

Dacă ești în căutarea unui cadou cu adevărat deosebit, îți recomandăm colecția Harry Potter + cufăr de colecție. Setul complet de cărți este împachetat într-un mod inedit și orice fan al lumii create de J.K. Rowling va fi în extaz când îl va primi. De asemenea, darul este potrivit pentru copiii care abia descoperă universul magic de la Hogwarts.

Carte de colorat cu universul Harry Potter

Pentru copii, desenatul este o activitate ideală pentru îmbunătățirea abilităților motrice fine, artistice și creative. Dacă aceștia sunt potterhead declarați și îndrăgesc lumea magică, o carte de colorat cu Harry Potter sau Animale Fantastice reprezintă un cadou grozav.

Baghetă magică

Un prilej excelent de exersare a vrăjilor și a memoriei este cu ajutorul unei baghete magice exact ca a personajului preferat: Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, Dumbledore, Hagrid și așa mai departe. Astfel, un copil poate încerca să facă un obiect să leviteze cu „Wingardium Leviosa”, să lumineze o încăpere cu „Lumos”, să repare lucruri cu „Reparo” sau să împietrească o persoană cu „Stupefy”.

Cană care își schimbă culoarea cu Hogwarts

Magia poate fi sub numeroase forme, iar o cană termosensibilă, care își schimbă culoarea la contactul cu un lichid fierbinte, cu siguranță este specială și magică. Aceasta poate avea stema Hogwarts, imaginea castelului, casele în care sunt împărțiți elevii-vrăjitori, textul unei vrăji și multe alte printuri inedite.

Un plus de magie și creativitate poate fi adus în viața copiilor pasionați de universul Harry Potter cu ajutorul unuia dintre cadourile recomandate în acest articol, dar și cu orice alt produs asociat lumii uimitoare create de J.K. Rowling. Intră și tu pe tărâmul magic de la Hogwarts și încearcă să vezi ce daruri speciale ți-ar plăcea să primești.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Harry Potter, #fani harry potter, #cadouri harry potter, #caouri, #idei de cadouri , #stiri life style