Ce tipuri de hanorace bărbați să achiziționezi și cum să le porți

Advertorial
Marti, 13 Februarie 2024, ora 16:54
8119 citiri
Ce tipuri de hanorace bărbați să achiziționezi și cum să le porți
FOTO: unsplash.com

Hanoracele, cândva piese vestimentare folosite doar pentru activități sportive sau pentru momentele de relaxare, au devenit în ultimii ani haine care nu lipsesc din garderobă. Astăzi, ele sunt un element de bază pentru fiecare bărbat, oferind confort, stil și versatilitate. De la plimbările în parc la o ieșire în oraș cu prietenii, există un hanorac pentru fiecare ocazie, de cele mai multe ori fiind vorba și despre materiale și țesături diferite.

În acest ghid, ți-am pregătit mai multe detalii despre diferite tipuri de hanorace bărbați, precum și câteva sfaturi despre cum să le porți în diferite ținute.

Puloverul clasic tip hanorac (cu glugă)

La baza colecției de hanorace din garderoba fiecărui bărbat stă un model clasic și simplu: puloverul cu glugă. Simplu, confortabil și atemporal, această piesă este un model de referință pentru ieșirile casual și weekend-urile relaxate. Culorile neutre precum negru, gri sau bleumarin oferă mai multe posibilități de integrare în diferite ținute, permițându-ți să le asortezi fără prea mult efort cu o gamă largă de pantaloni. Pentru o atmosferă relaxată, poartă puloverul hanorac cu jeans și adidași. Alternativ, poartă-l pe sub o jachetă de piele sau tip bomber pentru un look mai avangardist, urban, care poate fi purtat în orice moment al zilei.

Hanoracele cu fermoar

Modelele de hanorace bărbați care au fermoar amintesc foarte ușor de treninguri sau costume sport. Deși în primă fază ai crede că pot avea doar un aspect sportiv, un astfel de hanorac poate da o notă modernă designului clasic. Optează pentru un hanorac cu fermoar în tonuri neutre pentru a se potrivi oricărei ținute sau experimentează cu variante în culori îndrăznețe pentru o apariție care surprinde. Poartă-l peste un tricou simplu cu pantaloni chino pentru un look relaxat sau peste o cămașă cu nasturi și o pereche de jeans pentru un aspect smart-casual. Designul cu fermoar îți permite să ajustezi cât de mult vrei să se vadă și restul straturilor.

Hanorace cu diferite imprimeuri

Exprimă-ți personalitatea cu un hanorac grafic. Fie că prezintă un logo, o ilustrație sau o frază amuzantă, un hanorac cu modele adaugă o notă de individualitate ținutei tale. Pentru a lăsa imaginea să fie în centrul atenției, păstrează restul look-ului tău simplu, cu jeans în culori închise pantofi sport cât mai simpli. Perfect pentru ieșiri casual, concerte sau pur și simplu pentru a-ți exprima stilul unic în orice zi, un hanorac cu model adaugă personalitate garderobei tale.

Hanorace sport

Tendința athleisure pune accentul pe fuziunea dintre confort și stil, iar un hanorac athleisure este întruchiparea acestei abordări. Perfect pentru bărbatul activ aflat în mișcare, asortează-l cu pantaloni de jogging sau pantaloni de inspirație atletică și adidași pentru un look cool. Este o variantă potrivită indiferent dacă mergi la sală sau vrei să savurezi o cafea în locul tău preferat, îndeplinind nevoia de confort.

Hanorace purtate alături de piese vestimentare elegante

Ieși din zona de confort și din tiparul clasic de modele de haine pentru bărbați prin purtarea hanoracului cu piese vestimentare mai elegante. Experimentează prin suprapunerea hanoracului peste o cămașă elegantă sau prin purtarea lui sub un blazer. Această combinație neașteptată construiește un echilibru între casual și formal, ceea ce o face potrivită pentru evenimentele la care vrei să te remarci fără să renunți totuși la o ținută comodă.

Hanoracul supradimensionat

Experimentează cu cele mai noi tendințe din modă alegând să porți un hanorac supradimensionat. Stilul relaxat al acestui model îl face ideal pentru zilele de relaxare, însă îl poți purta și pentru plimbări prin parc sau mersul la cumpărături. Pentru a echilibra vizual volumul, asortează hanoracul supradimensionat cu blugi slim fit sau pantaloni cu o croială dreaptă. Dacă vrei, în schimb, o ținută mai nonconformistă, poartă hanoracul cu jeans largi, pantofi sport și accesorizează cu o șapcă. Ideal pentru weekenduri casual sau seri relaxate, hanoracul supradimensionat oferă un twist contemporan garderobei tale.

Hanorace bărbați purtate cu alte piese vestimentare (layering)

Pentru sezonul mai rece, experimentează cu suprapunerile. În cazul de față, poartă un hanorac sub diferite opțiuni de îmbrăcăminte de exterior - jachete din piele, jachete din denim sau chiar parka. Este un look călduros, care adaugă și profunzime și interes vizual ținutei tale. Dacă vrei să explorezi opțiuni mai creative, combină diferite culori și texturi. Astfel, pentru un stil relaxat, casual și obișnuit, mergi pe varianta clasică de hanorac gri cu o jachetă de piele neagră. Dacă vrei să ieși în evidență, poartă un hanorac în culori aprinse, de exemplu galben sau verde, cu jachete în culori complementare. Asigură-te, însă, că păstrezi culori neutre în restul ținutei pentru ca ansamblul să fie unul echilibrat.

Jachete tip hanorac

Printre cele mai populare jachete sport se află modelele tip hanorac. Ele sunt mai populare pentru cei pasionați de drumeții sau activități în aer liber deoarece sunt create în general din materiale impermeabile, care rezistă la diferite condiții meteo. Totodată, vei găsi și numeroase opțiuni de jachete tip hanorace bărbați pentru costumul de snowboard, ele fiind o variantă ușor de purtat.

Evoluția modelelor de hanorace bărbați a deschis o lume de posibilități pentru moda masculină. Fie că preferi un pulover hanorac, ideal pentru iarnă, fie preferi varianta comodă cu fermoar, există bluze bărbați pentru fiecare stil.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#hanorac, #hanorac barbati, #imbracaminte barbati , #stil