Selectionerul Ungariei: Romania e una dintre cele mai bune echipe din lume!

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 09:067773 citiri
Selectionerul Ungariei: Romania e una dintre cele mai bune echipe din lume!
Foto: Hepta

Selectionerul Ungariei a laudat nationala feminina de handbal a Romaniei dupa meciul direct din Grupa Principala II de la Campionatul European din Suedia.

Kim Rasmussen sustine ca echipa noastra este una dintre cele mai bune nationale din lume, iar in meciul de duminica seara a reusit sa profite de slabiciunile formatiei sale.

"Felicit Romania, e una din cele mai bune echipe din lume. Nu am jucat cum am fi vrut, i-am dat Cristinei Neagu ocazii sa inscrie de la 7 metri, iar cand faci asta...normal ca o sa inscrie. Nu am facut ce ar fi trebuit, dar Romania ne-a pus sub presiune si a trebuit sa o urmarim mereu. Vreau sa inchid meciul asta si sa ne gandim la urmatorul", a spus Rasmussen citat de lead.ro.

Citeste aici ce a declarat selectionerul Romaniei dupa meciul cu Ungariahe

Romania a obtinut o victorie importanta in primul meci din Grupa Principala II de la Campionatul European, invingand Ungaria.

Fetele noastre s-au impus cu scorul de 29-21 si spera sa se califice in semifinalele competitiei. Urmatoarea partida pentru "tricolore" va fi cea de marti, cand Romania intalneste Cehia.

Kim Rasmussen este tehnicianul care a castigat Liga Campionilor cu CSM Bucuresti in primavara acestui an.