Protestul naționalei de handbal care ar fi cutremurat Europa. Gestul care ne putea aduce o suspendare record

Miercuri, 16 Noiembrie 2022, ora 21:11 12123 citiri
Naționala de handbal feminin a României

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, miercuri, de reprezentativa Germaniei, scor 32-28 (16-14), în ultimul meci de la Campionatul European.

Tricolorele, afectate de eşecul nemeritat de marţi, cu Muntenegru, au făcut un joc modest, într-un meci fără o miză prea mare, pierzând fără drept de apel în faţa Germaniei, cu care au încheiat la egalitate într-un test jucat înaintea turneului final, în Ungaria (29-29).

Înaintea meciului cu Germania, handbalistele tricolore au pus la cale o formă de protest, intenționând să iasă pe teren cu tricouri speciale inscripționate cu ”Respect our work” (Respectați-ne munca), pentru a atrage atenția asupra gafelor arbitrelor din meciul cu Muntenegru.

”A fost în calcul să ieșim cu ele pe teren, însă cei din conducere au spus că mai presus de amendă putem primi suspendare. Nu știu, echipa să nu mai joace un an sau ceva de genul, pentru că noi ne-am dorit foarte mult să ieșim cu acele tricouri.

Să ne respecte munca, pentru că dacă e ceva ce nu suport în viața mea și în cariera mea e când decide altcineva pe munca mea și pe munca noastră”, a declarat Cristina Neagu.

Ulterior, președintele Federației Române de Handbal, Constantin Din, a dezvăluit că un asemenea protest ar fi adus o amendă usturătoare, dar și o suspendare de un an pentru naționala României.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News