O fosta handbalista este ultima femeie din Romania condamnata pentru lesbianism. "Am fost violata de antrenor. A fost cumplit"

Luni, 22 Februarie 2021, ora 13:58
O fosta handbalista este ultima femeie din Romania condamnata pentru lesbianism. "Am fost violata de antrenor. A fost cumplit"
Mariana Marica Cetiner. FOTO: captura video / GSP Live

O fost handbalista face dezvaluiri socante despre viata pe care a trait-o.

Mariana Marica Cetiner a facut puscarie intre anii 1995-1998 pentru relatii sexuale intre persoane de acelasi sex.

Ea este ultima femeie care a fost condamnata in Romania pentru lesbianism.

"Nu am avut mama si tata, am stat la casa de copii. Am fost batuta si violata. Am nascut cum am nascut... A murit copilul ala. Da, la casa de copii. Si de antrenor am fost violata.

Noi nu stateam la club si ne ducea obligatoriu sa jucam. Ne duceau, ne antrenau si jucam. Ne batea cu un par peste glezna. Zicea: Daca nu dai 10 goluri din 10, dracul te ia.

Nu doar eu am fost abuzata de antrenor. Abuzurile au inceput de la 12 ani. Se intamplau in cantonament. Te chema la el in camera si te punea sa te dezbraci.

Daca nu voiai zicea: Maine te duci acasa, te intorci la casa de copii. Dracul te ia. Nu puteam vorbi cu nimeni. Cine sa iti ia apararea? Tot cu el tinea lumea.

S-a intamplat pana am ramas gravida. A trebuit sa avortez la 5 luni si era sa mor. Aveam 12-13 ani. A fost greu, cumplit! E un spurcat de antrenor. Nu stiu daca mai traieste. S-a sesizat lumea, dar s-a sters tot. Cand nu ai mama sau tata, dracul e al tau. A fost grea viata", a spus Mariana Marica Cetiner la GSP LIVE.

Fosta handbalista si-a ispasit pedeapsta in Penitenciarul de la Aiud si Targsor.

Presedintele de atunci al Romaniei, Emil Constantinescu, e eliberat-o in 1998 din inchisoare printr-un decret prezidential.

Imediat dupa ce a parasit puscaria, Mariana Marica Cetiner a plecat in Germania, unde locuieste si in ziua de azi.

CITESTE SI:

FOTO O blonda sexy, noua patroana de la Astra Giurgiu. "E o enciclopedie de fotbal. O fata foarte desteapta"

A inceput vaccinarea in fotbalul romanesc. Cine sunt primii oameni imunizati

 Articol citit de 8579 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Rafalle
  22.02.2021, 14:18
  Mielul Oligofren
  Asta e Romania bai prostilor !
  Procurorul si Judecatorul de caz ar trebui arestati si azi, in rand cu violatorii care au nume pronume si pensii speciale nu-i asa ?