Prima reactie a Cristinei Neagu dupa ce s-a retras de la nationala

Joi, 22 Aprilie 2021, ora 09:10
Autor: Alexandru Stefan
Prima reactie a Cristinei Neagu dupa ce s-a retras de la nationala
Cristins Neagu FOTO SportsNet

Nationala de handbal a Romaniei s-a calificat la Campionatul Mondial, insa victoria din Macedonia de Nord a venit la pachet si cu o veste trista, retragerea Cristinei Neagu.

"Vine o pauza pentru mine. Cel mai probabil, nu o sa joc la nationala in 2021. Sper sa am mai multa energie la anul, sa fiu mai motivata.

Am acumulat oboseala fizica, psihica, am avut parte de cateva accidentari in ultimul an si cred ca e un moment bun sa ma odihnesc, apoi sa revin cu dorinte noi. De la anul voi continua sa joc la nationala, vreau sa merg la Jocurile Olimpice.

Sunt calificari pentru Euro de la anul, e Campionatul Mondial! Nicio echipa nu trebuie sa depinda de o jucatoare! Fetele vor invata sa joace si fara mine.

Nu vorbim de o retragere definitiva, e ceva temporar. Am nevoie doar de o pauza, am nevoie sa-mi incarc bateriile.

Daca o sa fiu sanatoasa si voi conntinua sa joc pentru echipa de club, cu siguranta ma voi intoarce si la nationala. Daca ne calificam la Tokyo, era posibil sa vorbim despre o retragere definitiva de la nationala.

Imi doresc o altfel de iesire din handbal. La Paris, in 2024, deja o sa am 36 de ani. Dar, mai e mult pana acolo, imi doresc sa fiu sanatoasa", a declarat interul stanga, aseara, la revenirea tricolorelor din Macedonia de Nord.

 Articol citit de 5116 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Gile
  22.04.2021, 10:56
  Foarte simplu
  Cristina Neagu este una din cele mai mari sportive din Romania si una din cele mai mari handbaliste a lumii!
  Sa speram ca va reveni la nationala in 2022 insa va fi foarte interesant cum se va comporta nationala fara Cristina Neagu !
  misulica1
  22.04.2021, 10:00
  De
  ce acest titlu mincinos? Eu in locul Cristinei v-as cere in instanta daune pana dati faliment!!! Cunoasteti cuvantul "temporar" sau nu va sta acesta in vocabular?