Ce decizie a luat Nicusor Dan in legatura cu CSM Bucuresti

Vineri, 02 Aprilie 2021, ora 10:08
Autor: Alexandru Stefan
Ce decizie a luat Nicusor Dan in legatura cu CSM Bucuresti
Gabriela Szabo, director general CSM FOTO SportsNet

Handbalistele de la CSM Bucuresti au in fata zece zile "de foc", in care se lupta pentru calificarea in careul de asi al celei mai tari competitii de pe continent.

Directorul general al clubului din Capitala, Gabriela Szabo, a fost si este alaturi de echipa si traieste la intensitate maxima toate momentele langa "tigroaice".

" N-am fost un om care si-a exteriorizat emotiile, nu le-am aratat niciodata celor din jur ce stari am, dar, de cand sunt la CSM, alaturi de echipa feminina de handbal, ma exteriorizez, sunt parte din echipa, fiecare succes al lor, este si succesul meu, fiecare insucces, este si al meu" - Gabriela Szabo, director general CSM Bucuresti.

Fosta mare campioana la atletism a subliniat importanta acestei perioade pentru elevele lui Adi Vasile si nu numai.

"Avem doua saptamani de foc, fetele au nevoie de sustinerea noastra! Toata Romania trebuie sa fie alaturi de ele. Ne dorim sa fim cei mai buni din Europa, sa fim mereu in Final Four, sa fim cei mai buni din Romania si sa fim un exemplu pentru cluburile din Romania" - Gabriela Szabo, director general CSM Bucuresti.

"Meciurile sunt pe viata si pe moarte"

CSM Bucuresti joaca maine, cu TSKA Moscova, in Sala Polivalenta, de la ora 17.00, mansa tur a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, iar duminica viitoare este programat returul, in Rusia.

"Totul este imprevizibil in handbalul de astazi. Fiecare echipa isi doreste sa castige, cel care prinde cea mai buna forma in ziua meciului si isi foloseste la maximum inteligenta tactica, castiga. Toate competitiile sunt pe viata si pe moarte" - Gabriela Szabo, director general CSM Bucuresti.

Directorul general al clubului din Capitala a lamurit zvonurile potrivit carora odata cu schimbarea la nivelul administratiei Primariei Bucuresti, se va diminua si sustinerea de care se bucura CSM Bucuresti.

"M-au deranjat mesajele care au existat anul trecut in jurul clubului. Am avut intalniri de lucru cu actualul primar si i-am explicat ce brand puternic s-a construit la club si ca este nevoie de suport si sustinere. Ma bucur ca primarul a inteles mesajul nostru, este alaturi de noi si isi doreste performanta la echipa. Este nevoie de finantare constanta, liniara, stabilitate si continuitate" - Gabriela Szabo, director general CSM Bucuresti.

Citeste si:

 Articol citit de 14586 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  gica.paunescu
  02.04.2021, 20:02
  Din textul articolului...
  ... nu reiese ca dl. primar general Nicusor Dan ar fi luat o decizie, ci doar despre faptul ca i s-a adus la cunostinta, ce si cum , de catre dna G. Szabo ( si eu sunt alaturi de echipa, ma agit de-acasa din fotoliu). CSM Bucuresti, in opinia mea, nu este un club cu istorie ( precum Rapid, sa zicem), pare o creatie asemanatoare echipelor de fotbal din jurul Bucurestiului ( Clinceni, Voluntari, Chiajna), care au inlocuit in prima liga a Romaniei niste cluburi cu vechime mult mai indelungata ( Crisul Oradea, Olimpia Satu-Mare, CSM Resita, Farul C-ta, U Cluj, Poli Timisoara). Mare parte dintre jucatoare sunt straine( iar acest lucru nu ajuta echipa nationala), le creaza un puternic avantaj in Liga Florilor ( asa-i zice , oficial, competitiei feminine), au castigat, cred, 3 titluri de campioana in ultimele 4 editii. Lucrul cel mai putin inspirat a fost si numirea dlui A. Vasile antrenor an nationalei Romaniei ( un antrenor f. bun, altfel: s-a alimentat suspiciunea c-ar utiliza mai mult jucatoare de la CSM in echipa nationala ( acord prezumtia de buna credinta dlui Vasile, asta nu elimina suspiciunea, mai ales din partea cluburilor care dau jucatoare nationalei). Le doresc succes impotriva celor de la TSKA Moscova, si-n ,, final four'' ( daca vor accede acolo), insa problema existentei ( finantarii) in continuare a acestui club nu trebuie ,, sa manance'' din banii cu care municipalitaea ar putea imbunatati traiul locuitorilor sai. Servus, PS Cu ce este mai ,, multumit'' un locuitor al oricarui sector bucurestean , situat mai catre periferia acelui sector, daca pe strada sa nu-i canalizare si drum de asfalt, atunci cand CSM-ul triumfa in CL, si presa internationala evidentiaza acest lucru ? Daca judecata mea este gresita, rog sa fiu iertat.
  BaronulRed
  02.04.2021, 11:01
  #DublaMasura #DubluStandard #CeVaMaiPlaceSaFitiProstiti
  Cand dă bani Plicușor, este de bine, cand dădea Firea, cam de rău (ban public nene!)!
  Gile
  02.04.2021, 10:51
  E clar
  Va fi o dubla extrem de grea cu rusoaicele !