CSM Bucuresti este lider in Liga Campionilor, dupa o noua victorie

Sambata, 07 Noiembrie 2020, ora 21:00
4946 citiri
CSM Bucuresti este lider in Liga Campionilor, dupa o noua victorie
Foto: Facebook / CSM Bucuresti

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a invins sambata, in deplasare, formatia Krim Ljubljana, scor 25-23 (12-11), si ramane liderul grupei A. Capitanul Cristina Neagu a revenit pe teren, in urma unei accidentari la antrenamente.

Principalele marcatoare pentru CSM Bucuresti au fost Lazovici 5 goluri, Cvijici 4, Barbosa 4.

Cristina Neagu a revenit pe teren, in urma unei accidentari la antrenamente, survenita la cateva zile dupa alte doua saptamani de izolare ca urmare a testarii pozitive a handbalistei la Covid-19.

In etapa a VI-a, in grupa A s-au mai meciurile FTC Budapesta - SG BBM Bietigheim 24-35 si Rostov - Team Esbjerg 28-24. Disputa Vipers - Metz este amanata din motive pandemice. Dupa sapte etape, CSM Bucuresti este lider, cu 10 puncte, urmata de Rostov-Don 9 si Vipers 7.

Si in grupa B au fost amanate doua meciuri din motive pandemice, inclusiv cel dintre SCM Ramnicu Valcea - Buducnost. SCM are trei jucatoare testate pozitiv in lot si ajunge la a treia partida amanata, dupa cea cu Podravka si Borussia Dortmund.

In etapa viitoare, CSM Bucuresti va juca pe teren propriu, tot cu Krim Ljubljana, in 14 noiembrie.

Anterior, CSM a obtinut rezultatele: 31-26 cu Metz, 30-29 cu Team Esbjerg, 25-30 cu Vipers, 25-19 cu FTC Budapesta si 33-22 cu SG BBM Bietigheim. CSM are si un meci amanat din motive pandemice, cu Rostov-Don.

Meciurile din faza grupelor se vor derula pana in 14 februarie 2021, cand primele doua clasate se vor califica in sferturile de finala. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, in sistem eliminatoriu, in 6-7 martie si 13-14 martie 2021.

Sferturile de finala sunt programate in 3-4 aprilie si 10-11 aprilie, iar Turneul Final Four, in 29-30 mai 2021, la Budapesta.

SCM Ramnicu Valcea a fost acceptata direct in Liga Campionilor, iar CSM Bucuresti a primit wild-card.

Detinatoarea trofeului este Gyor ETO.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#CSM Bucuresti victorie handbal liga campionilor , #handbal feminin