CSM București, debut cu stângul în Liga Campionilor. Eșec dramatic, în ultimele minute. Câte goluri a dat Cristina Neagu

Duminica, 12 Septembrie 2021, ora 20:265002 citiri
CSM București, debut cu stângul în Liga Campionilor. Eșec dramatic, în ultimele minute. Câte goluri a dat Cristina Neagu
CSM București, debut cu stângul în Liga Campionilor

CSM Bucureşti a fost învinsă în deplasare de formaţia daneză Team Esbjerg, cu scorul de 22-21 (13-10), duminică, în primul său meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin, conform agerpres.ro.

''Tigroaicele'' s-au înclinat după un gol primit cu puţine secunde înainte de final, înscris de norvegianca Marit Roesberg Jacobsen, după ce echipa antrenată de Adrian Vasile ratase atacul precedent.

CSM a condus cu 21-18 (min. 56), însă a încasat patru goluri şi a pierdut dramatic.

Esbjerg a avut o primă repriză bună şi a condus cu 13-10 la pauză, dar CSMB a evoluat mai bine în repriza secundă, însă a scăpat printre degete un rezultat pozitiv.

Pentru CSMB au marcat Elizabeth Omoregie 5 goluri, Emilie Hegh Arntzen 4, Yvette Broch 3, Carmen Martin Berenguer 4, Cristina Neagu 2, Andrea Klikovac 2, Ema Ramusovic 1.

Portarul Jelena Grubisic a reuşit să apere nu mai puţin de 16 aruncări, încheind cu un procentaj de 43%.

Golurile gazdelor au fost reuşite de Henny Ella Reistad 5, Marit Roesberg Jacobsen 4, Mette Tranborg 5, Annette Jensen 3, Sanna Charlotte Solberg-Isaksen 2, Kaja Kamp Nielsen 1, Michala Elsberg Moeller 1, Beyza Irem Turkoglu 1.

Au arbitrat austriecele Ana Vranes şi Marlis Wenninger, iar delegat EHF a fost cehul Jiri Konecny.

În celelalte partide din grupă, Podravka Vegeta Koprivnica a dispus de Buducnost BEMAX Podgorica cu 29-22, Rostov pe Don a trecut de Brest Bretagne Handball cu 26-24, în timp ce BV Borussia Dortmund a remizat cu FTC-Rail Cargo Hungaria, 25-25.

Yuliya Dumanska a apărat 11 şuturi la Podravka (35%), iar Bianca Bazaliu a înscris 2 goluri.

Pe 18 septembrie, în etapa a doua, CSM va juca acasă cu Rostov.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
raulbaal
rank 5
Neagu e la pensie deja!