Mai bine fără Cristina Neagu la națională! Selecționerul României crede că absența ei este un plus pentru actuala echipă

Miercuri, 24 Noiembrie 2021, ora 08:593244 citiri
Mai bine fără Cristina Neagu la națională! Selecționerul României crede că absența ei este un plus pentru actuala echipă
Cristina Neagu FOTO facebook

Cristina Neagu nu va participa la Campionatul Mondial de handbal, care începe la 1 decembrie, dar acest lucru nu îl deranjează prea tare pe selecționerul Adi Vasile.

„Eu văd situația așa: pentru ca echipa României să fie cea mai bună versiune este foarte bine că Neagu face pauză la acest Mondial. Noi trebuie să înțelegem, să ne punem în cele mai bune situații pentru a ne fructifica toate șansele pe care le avem și încredere să fie la un nivel cât mai înalt, astfel că atunci când revine Cristina să avem un nivel mai ridicat.

Nu e ușor ca antrenor să nu o ai pe Cristina în echipă. Îmi plac provocările, astfel că pentru mine cred e cel mai bun lucru ca Cristina să nu fie la acest Mondial. Ne prinde bine absența ei. Lipsa ei ne va motiva pe noi toți să tragem și mai tare și să atingem un nivel de pregătire ridicat. Când va reveni și Cristina să fim cu adevărat o forță.

Se va întoarce în 2022. Acum trebuie să exploatăm punctele forte.

Obiectivul principal e calificarea la JO 2024. Acest Mondial este o bornă intermediară. Vrem să fim cea mai bună versiune a noastră și vom încerca să câștgăm fiecare meci. Ne vom pregăti pentru asta. La nivel de echipa națională contează foamea și ambiția cu care reprezinți naționala. Trebuie să înțelegi că nu e nimic mai presus.

Avem jucătoare tinere și încercăm să le oferim contextul potrivit pentru înalta performanță”, a spus Adi Vasile, conform gsp.ro.

România va evolua în grupa C, cu reprezentativele Norvegiei, Kazakhstan şi Iran, la Castello. Tricolorele vor debuta în 3 decembrie, cu Iran.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News