Cristina Neagu a dat un tun financiar! A semnat noul contract pe un salariu fabulos

Miercuri, 08 Decembrie 2021, ora 22:25 13839 citiri
Cristina Neagu FOTO Sports Net

Cristina Neagu a fost dorită de Rapid București, însă a ales continutatea. Ea a decis să rămână la CSM București și se pregătește de semnarea noii înțelegeri.

Cristina Neagu nu a dat curs ofertei de la Rapid, fiind decisă să rămână la CSM București. Conform Fanatik.ro, ea va semna un nou contract, pe o perioadă de doi ani, timp în care va primi aproape 20.000 de euro lunar!

În acest moment, ea încasează aproximativ 17.500 de euro pe lună.

Cu acest salariu, Neagu ar fi printre cel mai bine plătite handbaliste din lume, dacă nu chiar numărul unu în acest top.

"Ştiu că există această discuţie, se vorbeşte despre salariul meu. M-a deranjat lucrul ăsta la început. A fost o chestiune destul de stresantă. Nu e neapărat treaba mea de unde vin banii clubului. Eu am semnat pe un salariu, prin ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro din acel salariu. Asta e datoria mea. Să joc pentru echipă, nu să ştiu de unde vin banii. Toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici. Nu ştiu de ce se vorbeşte doar de salariul meu. Şi celelalte jucătoare sunt plătite din bani publici", a afirmat Cristina Neagu în urmă cu câteva luni.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News