Mesajul sfasietor al handbalistei Crina Pintea: "Si-au batut joc de noi pentru ca suntem mici. M-am saturat". Romanca a plans pe teren

Luni, 22 Martie 2021, ora 20:28
27452 citiri
Mesajul sfasietor al handbalistei Crina Pintea: "Si-au batut joc de noi pentru ca suntem mici. M-am saturat". Romanca a plans pe teren
Crina Pintea

Handbalista Crina Pintea a transmis un mesaj, luni seara, dupa ce nationala Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Pintea a fost eliminata in minutul 41 al meciului cu Muntenegru si a plans minute in sir la acel moment, dar si dupa ratarea calificarii, alaturi de coechipiere.

"Nedrept!!! 6 ani in care am muncit cu toata fiinta mea, am transpirat prin toti porii, am lucrat cu mine, fizic si psihic, am cautat sa ma dezvolt si am cautat raspunsuri la ce nu imi era clar. Cand am ratat Jocurile Olimpice din 2016 am vrut sa renunt pentru ca a fost nedrept, muncisem atat de mult in anul ala incat mi se parea imposibil ca voi ramane acasa, dar, totodata, ceva in interior imi spunea ca se va intampla asta. Cand cei apropiati ma vedeau cum muncesc, pur si simplu se minunau, pentru ca nu aveam mila de mine, pentru ca in fiecare dimineata la ora 5 eu alergam, cand parintii mei se trezeau eu ma intorceam de la alergare, pentru ca munceam dimineata, pranz si seara, dar a contat? NU. Am ramas acasa si am plans zile intregi.

Dupa un timp, cand mi-a trecut supararea, am cautat imaginea cu medalia pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020, pe care am pus-o ca si wallpaper pe telefon si mi-am promis si propus ca voi munci de doua ori mai mult si ca eu voi merge la urmatoarea editie. Asa am facut, am trecut prin multe, dar niciodata nu am renuntat la ce-mi propusesem, zilnic gandul meu era Tokyo, de fiecare data cand deschideam telefonul vedeam imaginea", a scris Crina Pintea in mesajul sau.

Jucatoarea considera ca a fost pedepsita pe nedrept, cand a fost eliminata in minutul 41 al partidei cu Muntenegru, la un fault asupra lui Grbic, iar astfel a ratat finalul confruntarii si posibilitatea de a pune umarul la calificare, mai ales ca Romania a incheiat cu victorie, 28-25, si mai avea nevoie de doua goluri pentru a merge la Tokyo.

"Am crezut cu toata fiinta mea ca ne vom califica, am crezut zi si noapte, am crezut cand ma antrenam, am crezut cand jucam, am crezut cand castigam, am crezut cand pierdeam, am crezut cand plangeam, am crezut cand ma durea, am crezut MEREU. Si da, se putea, insa din nou am fost pedepsita pe nedrept, din nou niste oameni si-au batut joc de o munca asidua, si-au batut joc pentru ca noi suntem mici, mici de tot, pentru ca nu contam. M-am saturat".

In final, Crina Pintea spune ca nu va ceda si se va ridica din nou, iar pentru Romania va lupta "pana la finalul carierei".

"Stiu ca ma voi ridica, pentru ca asta stiu eu sa fac, stiu ca voi lupta, pentru ca asa sunt eu construita, stiu ca voi munci de trei ori mai mult, pentru ca nu-mi este frica de munca. Dar frica ca voi fi pedepsita din nou va ramane pe veci, pentru ca asta mi s-a intamplat de-a lungul anilor, am fost pedepsita pentru ca am indraznit sa visez, pentru ca am fost mai puternica si pentru ca atunci cand unii oameni nu te pot opri prin fair-play apeleaza la jocuri de culise. Eu voi lupta pentru mine, pentru echipa, pentru Romania pana la finalul carierei mele".

In grupa 3 a turneului preolimpic, Romania a pierdut cu Norvegia (24-29) si a invins (28-25), iar Norvegia a cedat cu gazdele (23-28), astfel ca toate echipele au incheiat cu cate 2 puncte, insa Romania a ratat calificarea la golaveraj, avand nevoie de inca doua goluri in meciul cu Muntenegru.

Nationala Romaniei a mai participat de patru ori in istoria sa la Jocurile Olimpice, cu urmatoarele clasari: locul 4- in 1976, locul 7 - 2000, locul 7 - 2008, locul 9 - 2016.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate un an din cauza pandemiei, se vor desfasura intre 23 iulie - 8 august.

Lovitura financiara la Miami. Premiile turneului de tenis s-au prabusit. Cat poate castiga Simona Halep daca ia trofeul

N-a fost sa fie. Nationala de handbal feminin, la doua goluri de fericire. Tricolorele au invins Muntenegru, dar nu vor merge la Olimpiada

Veste excelenta pentru Simona Halep. Romanca a scapat de cea mai periculoasa adversara de la Miami

Nicolae Stanciu nu se mai opreste din dat goluri. Al saselea meci la rand in care romanul marcheaza cel putin o data

Sorana Cirstea a schimbat antrenorul! Cine o va asista la Miami si ce a promis romanca

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România joacă în Ungaria la Campionatul European. Adversarele din grupă după tragerea la sorți
România joacă în Ungaria la Campionatul European. Adversarele din grupă după tragerea la sorți
Naţionala de handbal feminin a României va evolua în grupa B, la Debrecen, la Campionatul European din 2024, cu reprezentativele Muntenegru, Cehia şi Serbia, potrivit tragerii la sorţi de joi,...
China cere mai multă "încredere" în relațiile cu Statele Unite. Mesajul transmis de către un oficial important
China cere mai multă "încredere" în relațiile cu Statele Unite. Mesajul transmis de către un oficial important
Ministrul chinez al apărării, Dong Jun, a lansat un apel la mai multă "încredere" între Beijing şi Washington în cursul unei discuţii cu omologul său american, Loyd Austin, prima la acest...
#Crina Pintea, #handbal, #nationala, #mesaj , #stiri handbal