A primit 41 de goluri la Mondialul de handbal, dar a fost declarată MVP-ul meciului! Portărița a plâns în hohote la decernarea premiului VIDEO

Luni, 06 Decembrie 2021, ora 13:394013 citiri
A primit 41 de goluri la Mondialul de handbal, dar a fost declarată MVP-ul meciului! Portărița a plâns în hohote la decernarea premiului VIDEO
Portărița Iranului, felicitată de colege

Cea mai bună jucătoare a meciului Norvegia - Iran, scor 41-9, disputat, duminică, în Grupa C a Campionatului Mondial de handbal feminin, din care face parte şi România, a fost desemnată portarul învinselor, Fatemeh Khalili Behfar.

În ciuda faptului că a primit atât de multe goluri, Fatemeh a avut numeroase intervenţii care le-au împiedicat pe jucătoarele norvegiene să înscrie mai mult.

Ea a izbucnit în lacrimi după ce a fost desemnată jucătoarea meciului şi a primit trofeul de MVP. Coechipierele ei au îmbrăţişat-o, iar adversarele au apluadat-o, la fel publicul din sala din Castellon. Bucuria a fost foarte mare în rândul delegaţiei iraniene după acest succes. La final, jucătoarele celor două echipe au făcut o fotografie împreună.

Iranul a pierdut şi meciul cu România, scor 11- 39, şi va juca ultima partidă a grupei împotriva Kazahstanului.

Tricolorele s-au calificat, duminică, în faza grupelor principale ale CM din Spania, după ce a obţinut a doua victorie din Grupa C preliminară, scor 38-17 (14-9), cu Kazakstan. Şi Norvegia a obţinut calificarea în faza următoare.

România şi Norvegia se întâlnesc, marţi, de la ora 21.30, pentru a stabili câştigătoarea Grupei C.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News