Cum explică Simona Halep eliminarea surprinzătoare de la US Open

Marti, 30 August 2022, ora 07:03
7990 citiri
Cum explică Simona Halep eliminarea surprinzătoare de la US Open
Simona Halep a fost eliminata de la US Open FOTO facebook

Simona Halep a pierdut în turul I de la US Open, în fața ucrainenecei Daria Snigur, locul 124 WTA, producând șocul rundei inaugurale.

Halep a explicat cauzele înfrângerii și a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarei sale, dar s-a arătat optimistă că va reveni mai puternică, după acest duș rece, fiind convinsă că lucrurile vor merge mai bine în viitor.

"Consider că a jucat un tenis extraordinar, a făcut un meci foarte bun. Am jucat un pic sub presiune pentru că a avut niște mingi foarte precise, foarte aproape de linie, foarte apăsate... Nu prea a sărit mingea și a jucat destul de iute.

Aș putea să mai spun că nu am găsit soluții pentru meciul de astăzi și îmi pare rău că am pierdut, bineînțeles, dar adversara mea a jucat foarte bine astăzi și cred că a meritat să câștige pentru că pe final am făcut și niște greșeli destul de ușoare. Puteam să revin, nu se știa ce se putea întâmpla, dar nu am găsit soluția potrivită astăzi.

E o jucătoare foarte talentată, jocul ei mi-a pus cele mai mari probleme. Dă niște lovituri pe care nu prea le-am așteptat, nu am mai jucat niciodată împotriva ei. Are un tenis destul de ciudățel, dar destul de bun, pune presiune și lovește mingea din orice poziție, dă foarte bine.

Totul m-a surprins și, din păcate, nu am reușit să găsesc soluții astăzi. Îmi pare rău, dar asta este viața și ăsta e sportul, mergem înainte", a declarat Simona Halep, în exclusivitate pentru Eurosport, post care transmite competiția.

Tot azi noapte, Gabriela Ruse a învins-o pe Daria Saville, iar JAqueline Cristian a pierdut la Ana Kontaveit.

În această seară intră în joc Irina Begu și Sorana Cîrstea.

Motivul pentru care cea mai experimentată tenismenă refuză să joace pentru România
Motivul pentru care cea mai experimentată tenismenă refuză să joace pentru România
În vârstă de 36 de ani, Monica Niculescu este cea mai experimentată jucătoare de tenis din România, având aproape 20 de sezoane în circuitul WTA. În ultima perioadă, ea s-a axat pe...
Unul dintre colegii lui Radu Drăgușin a fost în depresie. Cine i-a salvat viața starului de la Tottenham
Unul dintre colegii lui Radu Drăgușin a fost în depresie. Cine i-a salvat viața starului de la Tottenham
Atacantul echipei Tottenham şi internaţionalul brazilian Richarlison a vorbit la ESPN despre depresia profundă prin care a trecut în 2023. Colegul lui Radu Drăgușin le-a recomandat tuturor...
#halep, #eliminare, #US Open, #probleme, #turul I , #stiri tenis