A venit toamna! Cum să porți în continuare hainele tale preferate de vară

Advertorial
Vineri, 02 Septembrie 2022, ora 09:00
8883 citiri
A venit toamna! Cum să porți în continuare hainele tale preferate de vară
FOTO: freepik.com

Doar pentru că a venit toamna nu înseamnă că trebuie să renunți la ținutele tale preferate de vară.

Știm cu toții că toamna este capricioasă. Dacă astăzi ne bucurăm de temperaturi călduroase, mâine vreme se poate schimba radical. În astfel de momente multe persoane intră în panică deoarece nu au trecut încă la hainele de toamnă.

Doar pentru că a venit toamna nu înseamnă că trebuie să renunți la ținutele favorite din timpul verii. Trebuie doar să le transformi și să le accesorizezi corect pentru sezonul în care ne aflăm.

Nu există nicio regulă care să te oblige să scapi de preferatele tale de vară doar pentru că nu mai este atât de cald afară. Există o mulțime de moduri de a purta haine de vară damă pe parcursul toamnei cu ajutorul cărora vei crea niște look-uri foarte șic. Cheia este, evident, stratificarea, astfel încât să nu îngheți de frig.

Distrează-te puțin cu piesele tale și învață cum să le porți altfel decât ai făcut-o în ultimele trei luni de vară.

Topul sau tricoul preferat

Nu este nevoie să vă retragi topul sau tricoul preferat din garderoba doar pentru că a venit toamna. Desigur, nu mai este vremea necesară pentru a umbla la mâneca scurtă sau bretele, însă te poți bucura în continuare de topul tău preferat, luând peste acesta un sacou.

Rochie scurtă

Rochiile de vară sunt de obicei ușoare, fără mâneci și aerisite - perfecte pentru vremea caldă. Așa că, pe măsură ce se face mai frig, presupui că nu le poți purta. Tot ce trebuie să faci este să adaugi câteva straturi! Poartă rochia cu un pulover confortabil pentru a o face potrivită pentru vremea de toamnă - poți opta pentru un pulover cropped care să îți ajungă la talie, care este o opțiune bună pentru fustele mai ample. În zilele mai călduroase, poarta pantofi sau chiar sandale, iar dacă zilele sunt friguroase poartă cizme și dresuri.

Ești fan fuste tip tenis?

Nu trebuie să renunți la acestea toamna. Oricine poate să-și păstreze fustele de tip tenis în garderobă. Acestea pot fi purtate cu hanorace grafice croite și jachete din denim pentru a le face adecvate sezonului. Și, pentru a nu-ți fi frig la picioare, poarta dresuri și cizme înalte.

Fuste mini

Pe măsură ce temperaturile scad tendința este de a te îndrepta spre fuste lungi sau chiar pantaloni. Însă poți, la fel de bine, să păstrezi fustele mini în garderobă. Acestea pot fi accesorizate cu ușurință cu un pulover confortabil, dresuri groase și cizme și vei obține un look perfect, de toamnă.

Adaugă o eșarfă la orice ținută

O eșarfă mare și confortabilă va transforma orice ținută într-o ținută cozy, perfectă pentru zilele de toamnă. Eșarfele sunt accesoriul perfect pentru orice ținută, de la orice tip de rochie, până la fuste, pantaloni și chiar trening. Totul este să alegi eșarfa potrivită pentru ținuta ta.

Profită de reduceri la haine de vară

La început de toamnă încep și reducerile la haine de vară. Profită de ofertele de haine de vară ieftine pentru a-ți completa garderoba cu ținutele dorite. Poți găsi atât îmbrăcăminte vară bărbați cât și îmbrăcăminte vară damă la prețuri senzaționale.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#haine de vara, #haine de vara dama, #purtare haine vara toamna , #haine