Hagi, supărat după succesul entuziasmant din meciul cu Sepsi: "Ne mutăm la București"

Miercuri, 01 Martie 2023, ora 07:18
5024 citiri
Hagi, supărat după succesul entuziasmant din meciul cu Sepsi: "Ne mutăm la București"
Hagi e lider cu Farul în Liga 1 FOTO facebook

Farul Constanța, echipă antrenată de Gică Hagi, a învins fără drept de apel formația Sepsi Sf. Gheorghe, în primul meci din etapa a 28-a a Ligii 1.

Liderul campionatului și-a dominat copios adversara și a învins cu 2-0, ambele goluri fiind marcate înainte de pauză, de Tudor Băluță, respectiv, Adrian Mazilu.

Farul este pe primul loc, cu 61 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 56 de puncte, și FCSb. cu 51 de puncte.

Totuși, bucuria lui Hagi a fost umbrită de faptul că niciun jucător de la Farul nu a fost premiat la gala AFAN.

Asociația Fotbaliștilor Amator și Nonamatori a oferit ieri premiile pentru sezonul 2021/2022. Clasamentele au fost întocmite în urma voturilor exprimate de fotbaliști din primele trei ligi ale României. FCSB a dominat, cu 3 câștigători. Hagi a fost surprins să audă că elevii lui de la Farul nu se află pe listă.

„Asta e, ce să mai zic. Cine a făcut ancheta? Nu e o mâhnire. La noi rămân faptele. Sunt jucători buni peste tot, dar cred că și noi suntem buni. Merităm, pe fapte, să se vorbească mai mult despre noi.

Suntem o echipă de provincie. Poate trebuie să ne mutăm în București. CFR face ceva extraordinar. Și Dan e nemulțumit de anumite lucruri care se spun. Noi ne vedem de drumul nostru, lăsăm faptele să vorbească. În continuare va fi la fel, pentru că facem o treabă foarte bună.

V-am spus, vorbesc faptele. Noi am avut 11 jucători la cea mai mare performanță din ultimii ani, semifinala de la U21! Ianis a ieșit cel mai bun tânăr de la Rangers, când au luat titlu. Răzvan Marin face bine, avem titulari și căpitani la FCSB, la Craiova, peste tot.

Băluță a venit ghinion, a stat doi ani accidentat. Cred că e cel mai bun din Liga 1, de departe. Cred că am cei mai buni trei închizători din România, pe el, Nedelcu și Artean. Îi laud și eu, văd că toată lumea laudă!”, a fost reacția lui Gică Hagi, la Orange Sport, coonform gsp.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Enes Sali a fost transferat de Farul în SUA pentru 3 milioane de dolari. Puștiul talentat de Farul a avut însă un debut ezitant dar iată că acum a reușit să și înscrie. FC Dallas l-a...
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Campionul mondial din 1994 cu Brazilia, atacantul Romario, a făcut pe Instagram un anunț important. Acesta va reveni pe gazon deși are 58 de ani. Romario este atacantul de legendă al...
#Hagi, #lider, #suparat, #liga 1, #mutat Bucuresti, #echipa, #gala AFAN , #etape