Hagi, show despre fotbalul de la Mondiale: ”Și soră-mea știe tactică!”

Sambata, 03 Decembrie 2022, ora 18:23
3789 citiri
Hagi, show despre fotbalul de la Mondiale: ”Și soră-mea știe tactică!”
Gică Hagi e fan Anglia FOTO facebook

Gică Hagi, managerul și principalul acționar al liderului Farul Constanța, a făcut spectacol la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Botoșani.

Hagi a vorbit despre ce se joacă la Campionatul Mondial de fotbal și a oferit câteva declarații savuroase.

”Diferențele nu mai sunt așa de mari. Toți au învățat să joace tactic. Cu toții știu tactică, în orice colț din lume. Și soră-mea știe tactică. A învățat la cât se vorbește de fotbal și de tactică. Toată lumea știe de fotbal, acum, înțelege asta.

Aici, fotbalul s-a schimbat, la ritmul jocului, care e destul de ridicat, și la rezistență. Calitatea jucătorului va face diferența.

Anglia e favorita mea, ca să mă repet, încă o dată. Cred eu, că Anglia, pentru că ei sunt foarte obișnuiți să joace în această perioadă de iarnă. Până acum, ei erau oboșiți când ajungeau la turnee finale, acum zici că a fost făcut turneul pentru ei, să câștige și ei, că n-au mai câștigat de mult.

Germania a fost eliminată, se întâmplă, sunt tranziții, sunt echipe care pot să iasă. Aici nu vorbim de calificări, de grupe, vorbim de turnee finale, cei care am fost la turnee finale știm cu ce se mănâncă. Toate echipele sunt foarte bune. O dată poți să te duci sus, o dată poți să pierzi la limită. Când mergi la turneul final, toate echipele sunt foarte bune”, a spus Gică Hagi, potrivit farulconstanța.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Schimbare istorică în regulamentul fotbalului englez
Schimbare istorică în regulamentul fotbalului englez
Federaţia Engleză de Fotbal a anunţat că din sezonul viitor se renunţă la reluarea meciurilor în caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, începând din primul tur al Cupei...
Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Perla lui Hagi la primul gol în SUA. Americanii au plătit 3 milioane de dolari și l-au trimis în liga a treia!
Enes Sali a fost transferat de Farul în SUA pentru 3 milioane de dolari. Puștiul talentat de Farul a avut însă un debut ezitant dar iată că acum a reușit să și înscrie. FC Dallas l-a...
#Hagi, #tactica, #mondiale, #anglia, #sora, #declaratii , #stiri fotbal