Moment tensionat între Hagi și prima lui soție. "Lasă, că îți trag un glonț în picior"

Luni, 18 Martie 2024, ora 04:18
12731 citiri
Moment tensionat între Hagi și prima lui soție. "Lasă, că îți trag un glonț în picior"
Leni Celnicu FOTO facebook

Gică Hagi a avut un mariaj eșuat cu Lena Celnicu, care i-a devenit soție la 15 iulie 1990.

Hagi a trăit cu Leni timp de patru ani din care un an au fost căsătoriți. Iubirea s-a stins, iar cei doi au decis să se separe.

La divorț, Hagi a pierdut o avere, echivalentul salariului pe mai multe luni câștigat la Real Madrid, unde Hagi era transferat în acel moment.

Fostul internațional a divorțat greu. Și asta din cauza motivului pe care l-a invocat în cererea de divorț. Hagi a scris în cerere că soția lui a întârziat cu pâinea la masă și ar fi pus miere în cafea în loc de zahăr.

Acțiunea a fost respinsă de magistrați, însă Gică a mutat procesul la București. Fără câștig de cauză, Hagi a luat tribunalele la rând, pe cel din Oradea, din Brașov și, în final, din nou București, unde a și reușit să divorțeze.

Unul dintre oamenii care a încercat să-l împace pe Hagi cu fosta soție a fost regretatul jurnalist George Stanca, care l-a implicat în poveste pe Cristi Brancu.

"Domnul Stanca a avut o idee, să provocăm o întâlnire, la un meci al echipei naționale, între soție, încă soție, că nu divorțase, și Gică Hagi. M-a trimis pe mine, a zis că mă descurc eu, ocazie cu care Gică Hagi n-a mai vorbit cu mine, crezând că eu am pus treaba la cale.

Dar acum Dumnezeu să-l ierte, eu acolo am fost doar “împușcați-l pe mesager”. Mă duc cu ea pe stadion, începuseră toți să vuiască, Victor Becali, toți apăreau în jurul ei, eu cică să o ascund, tot stadionul cred că știa. M-am dus, am dus-o la cabină, după care Gică a ieșit într-o busculadă foarte mare. Giovanni a zis «am eu grijă de ăla care a făcut chestia asta». Dar omul care a făcut-o a uitat să spună că nu puștiul a făcut-o.

Aveam 20 de ani, nu eram chiar atât de genial și pervers în 1993. Dar cu siguranță a fost o chestie, în care a fost cu busculadă, «lasă, că îți dau eu, lasă, că îți trag un glonț în picior» și așa mai departe", a povestit Brancu pentru cancan.ro.

Ulterior, Gică Hagi s-a căsătorit, în 1995, cu sora mai mare a soției lui Gică Popescu și au doi copii împreună. E vorba de o fată, Kira, născută în 1996, la Barcelona, și un băiat Ianis, venit pe lume în 1998, la Istanbul.

Leni Celnicu și-a refăcut și ea viața, are doi copii, și lucrează acum în domeniul bancar, unde câștigă foarte bine.

Bancul Zilei: De ce este dezamagită o femeie
Bancul Zilei: De ce este dezamagită o femeie
Soțul se trezeste neașteptat din comă. Nevastă-sa își dă jos hainele de doliu și zice: - Pe tine nu m-am putut baza niciodată!
Scandal în industria Big Pharma. Alianţa Pfizer-BioNTech, dată în judecată pentru încălcarea patentelor pentru vaccinul antiCovid
Scandal în industria Big Pharma. Alianţa Pfizer-BioNTech, dată în judecată pentru încălcarea patentelor pentru vaccinul antiCovid
Alianţa Pfizer-BioNTech a fost dată în judecată, joi, 25 aprilie, de grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK), care acuză că cele două companii i-au încălcat patentele asociate...
#Hagi, #leni celnicu, #sotie, #scandal, #glont, #pistol, #tras genunchi , #stiri fotbal