Gică Hagi își pune la zid un jucător după eșecul cu CFR Cluj: "Se crede Beckenabuer! Ne-am luat viteză prea mare"

Marti, 24 Ianuarie 2023, ora 08:37
2992 citiri
Gică Hagi își pune la zid un jucător după eșecul cu CFR Cluj: "Se crede Beckenabuer! Ne-am luat viteză prea mare"
Gică Hagi

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, luni seară, că meciul cu CFR Cluj, pierdut de Farul, scor 0-3, în Superliga, a fost o lecţie pentru echipa constănţeană.

Hagi crede că echipa lui și-a pierdut capul după seria de meciuri pozitive care a dus-o pe primul loc. Acum, constănțenii au căzut pe locul al doilea.

"Am văzut doar lucruri individuale. Ai vrut să fii Beckenbauer și să dai numai pase decisive și le-ai greșit pe toate (n.r. Dragoș Nedelcu). Sper să remediem cât mai repede.

Nu există niciun plus la 0-3, totul e de reflectat, de analizat, toți din Constanța să revenim cu picioarele pe pământ. De pierdut, poți să pierzi, dar nici noi nu găsim mai nimic.

Problemele foarte mari au început de când echipa a ajuns pe locul 1. Noi trebuie să găsim răspunsul, aici, în club. În prima repriză, am avut trei pase, un contraatac... Și restul? Nu! Orice înfrângere de acest nivel trebuie să o analizezi la subiect. Pe locul 1 ne-am luat viteză! Să revenim la origini.

Să ai fundaș, mijlocaș pe defensiv, să nu câștigi un duel la cap?! Aaa, Boli, de două ori cu capul, o dată la un corner. Cu 7-8 jucători de 1,88 de metri, cu unul de 1,90 de metri... de ce?!

Cred cu tărie că ne-am luat viteză prea mare, ne-am dus cam sus, deși n-am câștigat nimic. Suntem nimeni deocamdată, nici măcar în play-off! Le-am atras atenția, echipa știe, nu suntem în play-off.

Ne așteaptă alt meci tare, toate meciurile sunt grele. Am demonstrat că putem bate pe oricine, dar trebuie să jucăm bine, să demonstrăm pe teren. Nu poți trăi cu ce ai avut în față, ieri. Rămâne, dar e istorie. Trebuie să fii montat, cel mai iute, să fii cel mai puternic, să te lupți"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
Reacție dură din tabăra CFR-ului după eșecul umilitor cu Farul: "Să ne fie rușine"
Reacție dură din tabăra CFR-ului după eșecul umilitor cu Farul: "Să ne fie rușine"
Fotbalistul echipei CFR Cluj, Camora, a declarat, vineri seară, după meciul cu Farul, pierdut cu scorul de 1-5, că el şi colegii săi nu merită în acest moment să poarte tricoul formaţiei...
#Hagi, #CFR Cluj, #farul, #dan petrescu , #stiri fotbal