Gică Hagi, conferință-maraton: "Eu nu pot face mai mult de ce am făcut! Îmi ajunge!" VIDEO

Sambata, 09 Decembrie 2023, ora 18:53
2652 citiri
Gică Hagi, conferință-maraton: "Eu nu pot face mai mult de ce am făcut! Îmi ajunge!" VIDEO
Gică Hagi FOTO TelekomSport.ro

Gică Hagi a ajuns la capătul răbdării. Într-o conferință-maraton, de peste 50 de minute, artizanul proiectului Farul a anunțat că vrea să renunțe la mare parte din acțiunile sale și să se dedice în totalitate funcției de manager.

În acest moment, Hagi are 80 la sută din acțiuni la Farul, în vreme ce Rivaldo și Ciprian Marica dețin câte 10 la sută.

Însă Gică Hagi vrea să renunțe la mare parte din acțiuni și să fie antrenor full-time. "Regele" ar vrea să mai păstreze doar 10 la sută din partea sa.

„Trebuie să reflectăm la ce vom face în viitor. Farul, dacă are pretenția să fie un club mare, trebuie să schimbe multe de la anul viitor.

Când faci sport nu există noroc sau ghinion. Trebuie să fii cel mai bun, trebuie să muncești mult, să fii competitiv. Nu pot construi cu noroc sau ghinion. Pe mine mă interesează că de la anul Farul trebuie să se gândească foarte serios la ce vrea să devină. Toată Dobrogea trebuie să se gândească că dacă vrea o echipă mare, trebuie să se schimbe multe. Începând cu mine.

Nu mai vreau să fiu acționar majoritar, ca patron și antrenor. Eu vreau să fac meseria de manager. Nu mai vreau să fiu acționarul majoritar al acestui club! Sub nicio formă! Nu am vrut să fac asta, dar am făcut ce trebuie acum doi ani și jumătate.

Când toată România s-a dezbinat, noi ne-am unit. Dacă tot județul vrea să fie cel mai bun, trebuie să fie o schimbare totală. Dacă se vor face aceste lucruri, Farul va fi mare. Dacă nu, vom încerca să facem ce am făcut în sezonul trecut, dar asta se poate face doar sporadic. Sau niciodată.

Eu nu pot face mai mult de ce am făcut. Așa simt. Singur nu pot face mai mult decât ce am făcut până acum. Farul trebuie să fie echipa tuturor, trebuie să aibă buget foarte mare. Farul trebuie să aibă un antrenor care e plătit, nu care e patron.

Trebuie să găsită o formulă. Drumul ăsta nu e unul care poate face bine. Ăsta e adevărul. Eu voi reflecta la anul. Lucrurile nu mai pot merge așa. Lucrurile trebuie să meargă într-o direcție de dezvoltare.

Rămân cu 10%. Nu plec din club, dar trebuie să vină cu oameni cu bani.

Lucrurile trebuie să se schimbe. Dacă nu... Ceva sigur se va schimba la Farul în vară. Nu e echipa mea. Eu sunt acționar. Trebuie să devină echipa orașului, echipa Dobrogei. Acțiunile trebuie vândute. Mâine cine vine.... Eu rămân cu 10%. Am făcut ce am putut în acești 14 ani. Acum să vină alții, că eu vreau să continui cariera de manager. Că o fi aici, că o fi în altă parte... Eu nu am am de unde.

Nu pot mai mult. Să mă duc an de an să debitez cu 3 milioane... Faceți voi! Eu nu mai vreau! Nu mai pot! Îmi ajunge. Nu vreau să mai fiu acționar majoritar. Spun asta de 3, 4, 5 ani”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă, conform Gazetei Sporturilor.

Ce a avut de spus Hagi după ce FCSB a câștigat campionatul
Ce a avut de spus Hagi după ce FCSB a câștigat campionatul
Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă seara, că FCSB a fost cea mai constantă şi pragmatică formaţie în acest sezon şi merită titlul de...
Răducioiu a găsit atacant pentru națională. Joacă exact stilul său
Răducioiu a găsit atacant pentru națională. Joacă exact stilul său
Louis Munteanu, atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul Constanța, este dorit de granzii campionatului FCSB și Rapid. Totuși, acesta și-ar dori să-și continue cariera la un club din...
#Hagi, #Gica Hagi, #farul constanta , #stiri fotbal