Hagag Development Europe își extinde investițiile pe segmentul birourilor private prin deschiderea unui centru de business all-inclusive: H Private Arghezi

Advertorial
Marti, 14 Februarie 2023, ora 19:47
6464 citiri
Hagag Development Europe își extinde investițiile pe segmentul birourilor private prin deschiderea unui centru de business all-inclusive: H Private Arghezi
FOTO: hprivate.ro

Bucureștiul este principalul pol de business al României și influențează vizibil dinamica mediului de business în ansamblu, dar mai ales dinamica sectorului imobiliar. Este recunoscut pentru capacitatea sa de a atrage numeroși investitori internaționali care aduc pe piața locală concepte inovatoare, ce sunt apoi puse în aplicare cu succes.

Un astfel de concept este centrul de business all-inclusive H Private Arghezi, rezultatul unei investiții derulate de investitorul și dezvoltatorul de proprietăți imobiliare Hagag Development Europe, companie listată la Bursa de Valori din Tel-Aviv.

Centrul se adresează companiilor și antreprenorilor locali sau internaționali care doresc să beneficieze de facilități și servicii premium, reunite într-o locație ultracentrală din capitală.

H Private Arghezi oferă atât birouri private de închiriat în București și săli de conferințe dotate cu tehnologie de ultimă oră, cât și birouri virtuale sau posibilitatea de a-ți înregistra compania la adresa centrului.

Aici găsești un mediu de lucru modern și avangardist, special conceput pentru ca afacerea ta să prospere. Iar dacă ești în căutarea unui birou de închiriat în București, acum ai oportunitatea să te bucuri de avantajele unui concept unic, dedicat exclusiv mediului de afaceri.

Accesează unele dintre cele mai moderne și complet echipate spații de birouri din București!

Poate te numeri și tu printre antreprenorii sau managerii ce doresc să își desfășoare activitățile zilnice într-un centru de afaceri cu birou private și să închirieze un spațiu dedicat, care sa îți ofere confortul, confidențialitatea și siguranța de care ai nevoie.

La H Private Arghezi descoperi o atmosferă ideală pentru creșterea și dezvoltarea afacerii tale, precum și toate facilitățile de care ai nevoie pentru ca business-ul tău să ajungă la rezultatele pe care le dorești.

Accesează o gamă completă de servicii all-inclusive și spații de birouri de dimensiuni diferite, care oferă toate facilitățile premium destinate business-ului tău. In oferta H Private, găsești:

  • Birouri private de diferite dimensiuni
  • Săli de conferințe de închiriat
  • Business lounge modern
  • Sediu social și birou virtual
  • Community manager dedicat
  • Chicinete individuale și complet echipate

Ai oportunitatea de a-ți stabili sediul social într-o clădire de birouri situată într-o locație privilegiată din București, aproape de Km 0 al orașului.

În plus, poți alege dintr-o gamă variată de birouri private deja amenajate, compartimentate inteligent si mobilate. Astfel, te poți reloca rapid într-o locație ideală pentru tine și echipa ta.

Beneficiază de atuurile unui centru de business gândit special pentru afacerea ta!

Centrul de afaceri H Private Arghezi creează toate premisele pentru ca tu să dezvolți la maxim potențialul companiei tale. Toate spațiile de birouri și sălile de conferințe destinate închirierii au fost proiectate cu atenție la fiecare detaliu, astfel încât să răspundă nevoilor unui mediu de afaceri dinamic. Centrul de business îți pune la dispoziție multiple servicii, dar și profesioniștii care te pot ajuta să alegi biroul potrivit pentru firma ta.

Iată câteva dintre serviciile de care poți beneficia în cadrul centrului nostru de business din București:

  • Serviciu de business concierge
  • Internet rapid și Wi-Fi
  • Intervenții IT la distanta
  • Primirea și redirecționarea corespondenței
  • Centru profesional de suport
  • Mobilier ergonomic pentru un plus de confort
  • Tehnologie de ultimă generație
  • Cafea, ceai și apă din partea H Private
  • Acces 24/7 la spațiul închiriat
  • Acces non-stop la sălile de ședințe (doar pe baza de rezervare, confirmata în prealabil)

Fie că te pregătești de o lansare de carte, planifici o ședință cu toți furnizorii, ții un training sau vrei să impresionezi un investitor, prin închirierea unor săli de conferințe complet echipate, ai posibilitatea să acomodezi lejer până la 40 de persoane.

Spațiile de birouri pot fi accesate rapid, iar relocarea se face instant, la data agreată, chiriașii având oportunitatea de a beneficia de toate facilitățile centrului care sunt incluse în costul lunar al chiriei și acoperă serviciile de management al spațiilor, serviciile de curățenie, cele de primire și redirecționare ale corespondenței, cele de securitate, internetul, utilitățile, precum și serviciile oferite de community managerul locației.

Alege din oferta noastră de spații de birouri conform nevoilor tale și bucură-te de unul dintre cele mai moderne centre business din București. Business-ul tău crește la H Private!

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#hagag development europe, #h private arghezi, #businnes, #deschidere centru business , #stiri afaceri