Elimină rapid bărbia dublă (gușa) fără bisturiu!

Advertorial
Joi, 15 Decembrie 2022, ora 15:57
18434 citiri
Elimină rapid bărbia dublă (gușa) fără bisturiu!
FOTO: skin-med.ro

Bărbia dublă sau gușa, cum este denumită popular, “fură” câțiva ani din vârsta reală. Indiferent de cauze, fie că vorbim despre vârsta înaintată sau despre afecțiuni care au ca simptom inestetica “protuberanță” sub bărbie, bărbia dublă poate fi tratată acum non-invaziv & minim invaziv, fără necesitatea intervenției chirurgicale. Despre cele mai eficiente metode și tehnologii de pe piață ne vorbește Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie & dermatoestetica în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență Dermatologie București.

Dr. Amalia Anghel: “Cauzele apariției bărbiei duble țin fie de lăsarea pielii și a țesutului de sub bărbie, fie de prezența unui țesut gras prea mare.

Ultrasunetele & radiofrecvența - disponibile acum pe platforma Accent Prime și lipoliza (injecțiile cu substanțe lipolitice precum l-carnitina, fosfatidil colina, anghinare etc.) pot îndepărta cu succes bărbia dublă, indiferent de cauză. Imediat după examinare, în funcție de mai mulți factori, medicul va decide protocolul potrivit fiecărui pacient în parte. Putem vorbi fie despre un anumit număr de ședințe necesare cu Accent Prime, fie de un mix între ultrasunete și radiofrecvența și injecțiile cu care topim grăsimea în exces, strângem pielea și țesuturile, pentru a recreea conturul perfect și efectul de lifting.”

Accent Prime distruge fără durere bărbia dublă (gușa)!

Platforma Accent Prime, produsă de Alma Lasers, lider mondial în producerea dispozitivelor medicale de ultimă generație, folosește puterea tehnologiilor combinate, oferind tratamente personalizate pentru conturarea feței și a corpului, reducerea celulitei, refacerea fermității și întinerirea pielii – cu rezultate vizibile rapid, fiabile și de durată.

Platforma minune reprezintă alternativa sigură și testată medical a liposucției convenționale sau a altor metode de chirurgie estetică invazivă. “Tratamentele Accent Prime folosesc unde de forfecare acustice, care descompun rapid celulele adipoase. Undele de radiofrecvență brevetate accelerează metabolismul, favorizând drenajul limfatic și constricția pielii. Tratamentele sunt nedureroase, scurte, fără efecte secundare și fără timpi de recuperare. Rezultatele tratamentului sunt permanente, deoarece celulele adipoase distruse sunt complet descompuse. Îndepărtarea bărbiei duble este posibilă printr-o serie de minimum 6 ședințe de tratament, efectuate la distanță de o săptămână. Tratamentele sunt recomandate pentru toate tipurile de piele (I-VI), atât pentru femei, cât și pentru bărbați.”, explică Dr. Amalia Anghel.

Cum scăpăm de gușă prin procedura de lipoliză?

Lipoliza este o metoda minim invazivă ce presupune injectarea unor substanțe chimice, lipolitice care topesc depozitele localizate de țesut adipos (grăsimea).

“Procedura este minim invazivă, se realizează în condiții de asepsie și antisepsie, sub anestezie locală prin injectarea unor cocktailuri specifice ce conțin în diferite proporții lipaze, colagenaze, liaze, acid hialuronic sau alte substanțe în funcție de indicația medicală. După ce dezinfectăm zona ce urmează a fi tratată, aplicăm crema anestezică locală, care se menține 15-20 minute și injectăm soluția adipolitică în stratul adipos. Vorbim despre o procedură sigură, pentru care nu riscăm reacții adverse severe. Pot apărea eritem, roșeață la locul injectării, edem, echimoze care se reduc complet în aproximativ patru zile.”, adaugă specialistul de la Skinmed Clinic, Centrul de Excelență Dermatologie București.

Indicații post-proceduri!

Chiar dacă vorbim despre proceduri minim și non-invazive, după tratament puteți prezenta înroșire temporară, umflături și, uneori, vânătăi, efecte secundare care, de obicei, sunt temporare și pot fi acoperite cu machiaj. Singurele contraindicații după tratament rămân evitarea saunei, băii de aburi, a temperaturilor reci sau a radiațiilor UV pentru aproximativ 2 - 3 zile.

Dr. Amalia Anghel: “Nu recomand îndepărtarea bărbiei duble dacă suferiți de afecțiuni acute sau cronice ale pielii în zona tratată (de exemplu herpes, acnee), boli autoimune precum reumatism sau boala Crohn, urticarie, imunosupresie, ați consumat medicamente pentru coagularea sângelui sau antiinflamatoare nesteroidiane, aveți tulburări de coagulare, stimulator cardiac, sunteți însărcinată sau alăptați sau aveți mai puțin de 18 ani.”

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Gusa, #barbie dubla, #lipoliza , #stiri sanatate