Guns N' Roses se desfiinteaza? Ce spune Axl Rose

Joi, 22 Mai 2014, ora 21:15
2494 citiri
Guns N' Roses se desfiinteaza? Ce spune Axl Rose
Foto: Facebook/Guns N\'Roses

O stire a facut mare valva in presa, joi, anuntand ca Guns N' Roses, una dintre cele mai mari trupe de rock din ultimii zeci de ani, a decis sa paraseasca scena.

Potrivit unei surse, Axl Rose, singurul din componenta de inceput a trupei, si-ar fi anuntat colegii si staff-ul ca agenda e libera dupa ce expira contractul ce ii leaga de Las Vegas. Acesta se va termina in 7 iunie, moment din care trupa, cu o cariera de aproape 30 de ani, nu va mai exista, relata ContactMusic.

"Membrilor trupei li s-a zis ca agendele le vor fi libere dupa Las Vegas", a declarat sursa pentru RadarOnline. "Axl are in vedere retragerea si asta e. Membrii trupei si staff-ul au fost surprinsi de vesti si in prezent isi cauta de munca", a mai spus aceasta.

Loudwire.com relateaza insa, citand o alta sursa, ca zvonul retragerii este neadevarat si ca membrii trupei vor doar sa ia o pauza, pentru ca vor sa se concentreze pe alte proiecte.

Solistul trupei a tinut sa spuna cum stau lucrurile. "Fanii Guns N' Roses au un Radar pentru prostii. Va iubesc pe toti!", a scris pe Facebook Axl Rose, facand referire chiar la publicatia care a anuntat desfiintarea trupei.

Rockerul a postat si o fotografie pe care sta scris mesajul: "Nu plec nicaieri!"

Guns N' Roses a vandut pana acum peste 100 de milioane de albume la nivel mondial, bucurandu-se de un succes rasunator.

De-a lungul anilor, din trupa au plecat chitaristii Slash, Izzy Stradlin si Duff McKagan si tobosarul Steven Adler. Actualii membri ai trupei Guns N' Roses sunt, in afara de solistul Axl Rose, de 52 de ani, Tommy Stinson, Dizzy Read, DJ Ashba, Frank Ferrer, Chris Pitman si Ron "Bumblefoot" Thal.

In prezent, trupa care a avut hituri rasunatoare in anii '90, "November Rain" fiind doar unul dintre acestia, are de onorat un contract ce impune noua reprezentatii la Hard Rock Hotel and Casino, in Las Vegas.

Duff, care a parasit Guns N' Roses in 1997, s-a intors pentru scurta vreme in trupa, in aprilie, cantand in cinci concerte in America de Sud.

Axl Rose refuza introducerea Guns N'Roses in Rock&Roll Hall of Fame

De la plecarea lui Slash din trupa, in 1996, Axl si chitaristul abia daca si-au mai vorbit. In 2012, cand trupa si-a castigat un loc in Rock 'n' Roll Hall of Fame, Axl a refuzat sa participe la eveniment.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Guns N Roses retrage, #Guns N Roses desfiinteaza, #Guns N Roses destrama, #Axl Rose retrage, #Guns N Roses componenti , #stiri Guns N' Roses