Ce gunoaie mai aruncă românii prin parcările de pe drumurile naționale: ”Toate putrezite și emanând un miros extrem de neplăcut”

Vineri, 18 Noiembrie 2022, ora 11:11 1455 citiri
Saci plin cu gunoaie aruncați pe marginea drumurilor FOTO DRDP București

Munți de gunoaie au fost găsiți pe marginea drumurilor naționale din județul Teleorman în timpul unei acțiuni de ecologizare a DRDP București.

Mare parte dintre deșeurile aruncate de șoferii care poposesc în parcările aferente celor mai tranzitate drumuri sunt PET-uri, însă angajații firmei de salubrizare au găsit inclusiv bucăți de lemne, saci cu mâncare alterată sau tacâmuri de unică folosință și ambalaje.

Saci plini cu gunoaie sau produse agricole putrezite, aruncați pe marginea drumurilor, au fost adunați în ultimele zile de reprezentanții secției Drumuri Naționale Sfântu Gheorghe.

Produsele alterate cu miros ”extrem de neplăcut” au fost abandonate cel mai probabil de localnici sau de comercianții care s-au trezit cu marfa stricată și nevândută.

Cei care abandonează deșeurile la marginea drumurilor riscă amenzi mari și chiar confiscarea mașinilor, este avertismentul autorităților postat pe pagina oficială a DRDP Brașov.

”Ce mai adunăm de pe marginea drumului. Mai nou și produse agricole alterate...

Colegii noștri din cadrul SDN Sfântu Gheorghe au fost nevoiți în ultima perioadă să strângă ceapă, cartofi, foi de varză și buruieni din parcările din județul Covasna. Evident, toate putrezite și emanând un miros extrem de neplăcut”, spune oficialul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News