Top 7 greșeli majore pe care le fac oamenii înainte de nuntă. Lucruri esențiale adesea ignorate sau uitate

Joi, 05 Ianuarie 2023, ora 23:12
3345 citiri
Top 7 greșeli majore pe care le fac oamenii înainte de nuntă. Lucruri esențiale adesea ignorate sau uitate
Nunta, un eveniment important pentru cupluri FOTO Unsplash

Jen Glantz lucrează ca domnișoară de onoare de peste șapte ani, timp în care a participat la aproximativ 125 de nunți, astfel că a realizat câte detalii și decizii trebuie să se alinieze perfect ca evenimentul să fie unul reușit.

Aceasta a făcut un top al celor mai importante greșeli de planificare care creează probleme majore în ziua cea mare a cuplurilor, potrivit Insider.

1. Nu ai un plan pentru cel mai negru scenariu posibil

Cuplurile care consideră că evenimentul nu are cum să se desfășoare altfel decât perfect sunt adesea cele care fac greșeala de a nu se pregăti și pentru ce este mai rău.

De exemplu, dacă nunta va avea loc în aer liber, este necesar să ai un plan și pentru o vreme rea: frig sau ploaie. Un alt exemplu este un program foarte strict cu privire la desfășurarea evenimentului. Există un risc uriaș ca invitații să ajungă mai târziu din motive mai mult sau mai puțin întemeiate. De asemenea, nu ar trebui să vă bazați pe un singur om pentru ceva foarte important, pot să apară probleme personale sau de sănătate care să îl împiedice să participe.

În loc să vă planificați ziua fără cusur, pregătiți-vă pentru toate lucrurile care pot merge rău.

2. Limită de alcool pentru miri

Chiar dacă ideea este să petreceți și să vă simțiți bine, trebuie să vă gândiți la nuntă ca la un maraton. Ideea este să nu fiți cu capul în aburi de alcool după prima oră și să nu mai prindeți nici cina.

Fiecare om își știe limita când vine vorba de alcool și este ideal să nu o depășească tocmai la nuntă.

3. Invitați problematici

Când faceți lista, încercuiți invitații care ar putea să cauzeze probleme, fie că e vorba de consum excesiv de alcool, de violență, de conflicte în familie sau orice alt comportament inadecvat. Ideal este să rugați un apropiat să fie atent la persoanele cu privina astfel încât să nu stați cu această grijă.

4. Prea mulți bani irosiți care te bagă în datorii

Nunțile sunt scumpe oricum, dar anumite cupluri cheltuiesc atât de mulți bani încât ajung să aibă datorii. E destul de neplăcut ca, imediat după ce evenimentul s-a încheiat, să îți faci griji cu privire la facturi. Stabiliți un buget înainte care să nu presupună un efort financiar.

5. Uiți de sfârșitul nunții

O mulțime de lucruri sunt planificate în detaliu când vine vorba de desfășurarea nunții, dar multe cupluri se opresc acolo cu logistica, fără să se gândească ce se întâmplă după ce evenimentul se termină. După ce se încheie petrecerea, poate fi neplăcut să te vezi nevoit să împachetezi decorațiunile, aranjamentele florale sau să duci gunoiul. Asigură-te că ai pe cineva care să se ocupe de asta.

6. Nu comunici suficient cu privire la nuntă

De cele mai multe ori, femeia preia conducerea când vine vorba de nuntă, iar bărbatul are doar o idee generală cu privire la eveniment. Dacă îi spui partenerului tău să nu își facă griji cu privire la nimic deoarece te ocupi tu de tot, s-ar putea să se simtă ca un invitat la propria nuntă. Revizuiți toate detaliile și luați decizii împreună.

7. Evitarea conversațiilor despre viața de după nuntă

Multe cupluri sunt atât de concentrate pe nuntă, încât nici nu mai vorbesc despre viața de zi cu zi care va urma după. Este ideal să vă asigurați că sunteți pe aceeași lungime de undă înainte de nuntă și să discutați despre aspecte importante precum bani, carieră, casă sau copii.

Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Înțepături între candidații Alianței PSD-PNL. Burduja o șicanează pe Firea: "Dacă era o alternativă pentru Primăria Capitalei, nu m-aș fi înscris în cursă"
Candidat PNL la funcţia de primar al Capitalei, Sebastian Burduja, susține că s-a înscris într-o cursă electorală "strânsă", în care toți cei "patru candidaţi cu şanse", iar voturile...
#greseli nunta, #nunta, #planificare nunta , #stiri life style