Conceptul de "comunitate verde" - Un cartier rezidențial îmbrățișat de pădure

Advertorial
Joi, 09 Iunie 2022, ora 14:00
12327 citiri
Conceptul de "comunitate verde" - Un cartier rezidențial îmbrățișat de pădure
FOTO: greenfieldresidence.ro

Conceptul de comunitate „verde” este unul cu care multă lume rezonează puternic în ultima vreme. În esență, acest concept implică existența unui cartier rezidențial înconjurat de natură, ce promovează un stil de viață sănătos, în armonie cu mediul înconjurător. Greenfield Băneasa, un ansamblu rezidențial situat în Sectorul 1, București, a fost proiectat având în minte ideea de a oferi rezidenților un stil de viață cu toate facilitățile incluse, într-un mediu natural, curat și sănătos.

De la spațiile verzi îngrijite cu atenție, la apartamentele sale generoase, acest complex a fost conceput drept un „acasă” pentru cei care prețuiesc conexiunea lor cu natura. Fie că ești în căutarea unui apartament cu grădină privată sau pur și simplu îți dorești să locuiești într-o comunitate construită cu respect pentru natură și rezidenții săi, Greenfield Băneasa este alegerea perfectă pentru cei aflați în căutare de apartamente în Sectorul 1, București.

Ce este o comunitate „verde” și ce beneficii are pentru locuitorii săi?

O comunitate „verde” este un cartier rezidențial conceput cu intenția de a crea un echilibru armonios între dezvoltarea umană și natură. Cu alte cuvinte, este un mediu de viață sustenabil în care resursele sunt utilizate eficient, iar locuitorii au acces la o mulțime de facilități și spații verzi.

Există multe avantaje atunci când faci parte dintr-o comunitate „verde”, din București. În primul rând, este benefic pentru sănătatea ta fizică și mintală! Studiile au arătat că așezarea locuinței într-o zonă bogată în spații verzi, îți poate îmbunătăți atât sănătatea fizică, cât și cea mintală, prin reducerea nivelului de stres și amplificarea stării de fericire.

În plus, cartierele verzi sunt mai eficiente din punct de vedere energetic și utilizează mai puține resurse decât cartierele tradiționale. Acest lucru nu numai că ajută mediul, dar poate economisi banii rezidenților în ceea ce privește facturile la utilități. Și nu în ultimul rând, un ansamblu rezidențial creat în mijlocul naturii este mult mai plăcut din punct de vedere estetic, ceea ce determină un nivel mai ridicat al calității vieții decât în alte tipuri de cartiere urbane.

Greenfield – un ansamblu rezidențial în București unde poți respira aer curat

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să locuiești într-o comunitate „verde” din București? Ei bine, Greenfield Băneasa - un complex rezidențial din nordul Bucureștiului - îți oferă posibilitatea de a alege să trăiești înconjurat de natură și să respiri aer curat, în timp ce ești aproape de toate facilitățile de care ai nevoie.

Greenfield, ansamblul rezidențial înconjurat de cele 900 de hectare ale pădurii Băneasa îți oferă posibilitatea de a te conecta cu natura și să respiri aer curat. Aerul din ansamblul rezidențial Greenfield are valori semnificativ mai bune decât cele din centrul orașului sau din alte zone ale capitalei, valori ce se găsesc, în general, la altitudini mai mari de 1000 de metri. Aceste valori sunt înregistrate cu ajutorul unei stații omologate de monitorizare a aerului și pot fi urmărite în timp real de pe telefon, tabletă sau desktop cu ajutorul aplicației SmartCity Air, dezvoltată de Syswin Solutions.

Visezi la un apartament într-un ansamblu rezidențial din București? Iată soluția!

Atunci când alegi să locuiești într-un apartament, ai parte de numeroase avantaje, fiind aproape de toate facilitățile din oraș. Cu toate acestea, un dezavantaj major al locuirii într-un apartament la bloc este, în general, lipsa spațiului verde. Astfel a apărut Greenfield Băneasa, un ansamblu rezidențial în Sectorul 1, ce oferă locuitorilor săi un mediu liniștit, verde, în care se pot relaxa și deconecta de la stresul cotidian, atunci când revin acasă.

Bucureștiul este o metropolă plină de viață, cu o istorie și o cultură bogată și o multitudine de oportunități, însă poate fi ușor să te pierzi în viața tumultuoasă de aici. Cu toate acestea, există momente în care orașul își dezvăluie frumusețea ascunsă prin locuri superbe precum cartierul Greenfield Băneasa, un ansamblu rezidențial în București, creat ca o adevărată oază de liniște, un oraș într-un oraș, ce oferă un stil de viață cu adevărat unic.

Dacă ești în căutarea unui apartament, Greenfield Băneasa este locul ideal pentru tine.

Există multe beneficii atunci când trăiești într-o comunitate „verde”, inclusiv îmbunătățirea sănătății mintale și fizice, creșterea interacțiunii sociale și reducerea poluării fonice. În plus, cartierele verzi au adesea o amprentă de carbon mai mică decât cartierele tradiționale.

Oferind locuitorilor acces la 180.000 de metri pătrați de spații verzi, acest ansamblu din București îi încurajează pe rezidenți să ducă o viață mai activă și, implicit, mai sănătoasă. Parcuri private, alei de promenadă, locuri de recreere și locuri de joacă pentru copii sunt facilitățile de care te poți bucura locuind în Greenfield Băneasa.

Un loc pe care să-l poți numi acasă, în Greenfield Băneasa, din București

În calitate de viitor proprietar ai, fără îndoială, multe întrebări și curiozități despre cum vor fi apartamentul, cartierul și comunitatea din care urmează să faci parte.

Greenfield Băneasa rezolvă toate aceste probleme prin apartamentele pe care le oferă spre vânzare, proiectate cu nevoile și dorințele viitorilor proprietari în minte. Apartamentele spațioase și moderne cu zone vitrate generoase îți permit să te delectezi cu peisajul verde de la fereastra ta. La parter poți avea parte de un apartament cu grădină proprie, iar apartamentele de la etaj sunt dotate cu terase generoase pentru ca totul să fie exact așa cum ai visat.

În plus, finisajele premium asigură faptul că apartamentele sunt pe cât de spectaculoase, pe atât de funcționale. Fie că ești în căutarea unei oaze urbane sau a unui cartier plin de viață, Greenfield îndeplinește cu succes aceste criterii, iar ca să te convingi, poți oricând face un tur virtual pentru a le descoperi.

Dacă ești în căutarea unui loc ideal pe care să-l poți numi cu adevărat acasă, într-o capitală europeană, în ansamblul rezidențial Greenfield Băneasa din București vei găsi, cu siguranță, ceea ce îți dorești. Această comunitate situată în partea de nord a orașului, oferă acces rapid și ușor pentru a ajunge la orice punct de interes.

Indiferent că faci naveta către locul de muncă din oraș sau ai nevoie să iei copiii de la școală, vei aprecia accesul facil la cele două autostrăzi principale. Aeroportul Henri Coandă se află la numai 10 minute distanță de cartier, ceea ce te aduce cu doar o oră mai aproape de orice destinație din lume. În plus, două linii STB asigură legătura dintre cartier și două puncte de interes din oraș: metrou Străulești și Piața Presei.

De ce ar trebui să alegi să locuiești într-o comunitate „verde” din București, precum Greenfield Băneasa?

Atunci când te afli în căutarea unei noi locuințe, primul impuls este acela de a explora toate opțiunile posibile pentru a identifica comunitatea ideală în care îți dorești să trăiești. O alegere excelentă este Greenfield Băneasa, o comunitate „verde” din București, cunoscută pentru soluțiile sale arhitecturale moderne, indicatorii urbani excepționali și soluțiile standardizate de construcție, ce permit un grad ridicat de eficiență a costurilor și de performanță energetică.

Ceea ce diferențiază cu adevărat această comunitate de toate celelalte este amplasarea sa în apropierea pădurii. Aici poți avea propriul apartament înconjurat de peste 900 de hectare din Pădurea Băneasa.

Cu accentul pus pe durabilitate și utilizarea eficientă a resurselor, Greenfield Băneasa oferă tot ce ți-ai putea dori de la o comunitate urbană. De la sistemele de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor la iluminatul de înaltă eficiență atât în interior, cât și în exterior, această comunitate „verde” din București are tot ce-ți trebuie pentru a te bucura de un stil de viață confortabil și sănătos.

În plus, locuitorii săi pot fi siguri că planificarea și construcția acestei comunități a fost făcută având considerente de mediu în prim-plan. Așadar, dacă ești în căutarea unui loc în care poți trăi într-un mod sustenabil în timp ce te bucuri de facilități de primă clasă, ansamblul rezidențial Greenfield Băneasa poate fi cea mai bună opțiune.

În Greenfield beneficiezi de cel mai mare centru comunitar dedicat unei comunități rezidențiale

În partea de nord a cartierului Greenfield, în apropiere de Pădurea Băneasa, se construiește centrul comunitar Greenfield.

Aici rezidenții beneficiază de toate facilitățile-cheie necesare pentru comunitățile de mari dimensiuni. Fie că-ți vei dori un loc în care să te întâlnești cu prietenii, să faci sport sau cumpărături sau pur și simplu să te relaxezi, Greenfield Plaza îți va oferi cu siguranță tot ceea ce ai nevoie.

Locuitorii din Greenfield vor avea acces și la Wellness Club by Greenfield, o zonă de relaxare, ce integrează zone de fitness, piscine și SPA.

Bucureștiul găzduiește, așadar, un impresionant complex rezidențial îmbrățișat de pădure – Greenfield Băneasa, o comunitate „verde” din care și tu poți face parte. Acest cartier unic permite locuitorilor să trăiască aproape de natură și să se bucure de toate beneficiile pe care aceasta le oferă. De la aer proaspăt și lumină naturală, pace și liniște, dar și facilități premium, această comunitate „verde” din București suprinde pe oricine alege să o viziteze sau să locuiască aici.

Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul campaniei ”Campionatul Gropilor” din București. Avem nevoie de cititorii noștri mai mult ca oricând pentru a face lucrurile să se miște. Tot ce trebuie să faci este...
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#greenfield residence, #greenfield, #padure, #cartier rezidential, #Bucuresti, #cumparare apartament , #imobiliare