O uriașă plantație de canabis a fost descoperită pe terenul unei mănăstiri. Captura valorează două milioane de euro VIDEO

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 18:25 4558 citiri
Suspecţii s-ar fi dat drept pelerini pentru a introduce plantele de pe terenul mănăstirii FOTO Pixabay

Poliția din Grecia a descoperit pe terenul unei mănăstiri din Creta, Grecia, peste 1.000 de plante de canabis a căror valoare pe piață se ridică la două milioane de euro.

Autoritățile au precizat că nu este cunoscută identitatea infractorilor. Aceștia au tăiat gardul şi au construit căi de aprovizionare şi de evacuare foarte sofisticate şi chiar un bazin pentru a uda plantele, a relatat miercuri ziarul To Pronto Thema, citat de Agerpres.

De asemenea, se precizează că recolta din acest an ar fi fost de aproximativ o tonă de canabis, cu o valoare pe piaţă de 2 milioane de euro (1,98 milioane de dolari).

Folosirea proprietăţii mănăstirii a revoltat populaţia. Unele plante au fost atârnate cu şiraguri de mărgele folosite la rugăciune, iar suspecţii s-ar fi dat drept pelerini pentru a introduce plantele de pe terenul mănăstirii.

Platații mari de canabis sunt descoperite frecvent pe insulă. Bande armate apără unele zone izolate astfel încât nici măcar poliţia nu îndrăzneşte să pătrundă în aceste zone.

VIDEO neakriti.gr

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza Snyder
Snyder
rank 5
Inteleg atractia romanilor pentru Grecia.