10 stațiuni grecești potrivite pentru un concediu cu familia

Advertorial
Marti, 27 Septembrie 2022, ora 16:26
3608 citiri
10 stațiuni grecești potrivite pentru un concediu cu familia
FOTO: unsplash.com

Soare, briză mediteraneană, delicii culinare irezistibile, muzică dansantă, măslini și portocali în parcuri sunt doar unele dintre cele mai populare atracții ce aduc turiști din toate colțurile lumii pe tărâmul grecesc. Descoperă cele 10 stațiuni grecești potrivite pentru un concediu cu familia. Alege destinația perfectă pentru dorințele tale, litoral, munte sau chiar unele dintre marile orașe elene!

Vouliagmeni

Vouliagmeni este un oraș în Grecia îndrăgit de foarte multe persoane, o destinație all season care-ți va oferi un sejur cu totul deosebit! Vei descoperi hoteluri în Vouliagmeni pentru toată familia, cu facilități și servicii moderne pentru o vacanță de neuitat! Descoperă Lacul Vouliagmeni, plajele, Templul lui Apollo, Dealul Faskomilia și multe alte atracții impresionante.

Rhodos

O destinație îndrăgită de turiștii de toate vârstele, la Rhodos vei avea parte de momente relaxante, răsfăț, activități distractive, petreceri și evenimente live, jocuri și locuri de vizitat pentru copii și atracții perfecte pentru adulți. Clima este plăcută, cazarea depășește standardele moderne și mai mult, vei putea vizita Colosul Din Rhodos, una dintre cele 7 minuni ale lumii.

Heraklion

Heraklion oferă turiștilor plaje impresionante, cazări all inclusive, priveliști impresionante și distracție pentru toată familia! Vizitează orașul vechi, Palatul de Knossos, Fortăreața Koules, Palatul Phaistos, plajele, Satul Agioi Deka și multe alte obiective!

Thassos

Thassos este una dintre cele mai îndrăgite insule pe care românii o vizitează an de an. Dacă vrei un sejur cu adevărat deosebit, atunci nu trebuie să ratezi această destinație exotică! Unele dintre cele mai îndrăgite plaje din Thassos sunt Potos, Limenaria, Alyki, Potamia, Prinos, Skala Marion, Makryammos sau Skala Sotiros.

Chania

Chania, considerată și „Creta de Vest” este o destinație perfectă pentru familiile cu copii. Cu un stil tradițional, pitoresc și înconjurată de natură, stațiunea pune la dispoziție plaje irezistibile cu șezlonguri și umbrele, caffe frappe delicios pentru adulți și numeroase delicii culinare pentru cei mici, alături de băuturi locale!

Zakynthos

O oază de liniște și distracție chiar în inima Greciei, stațiunea Zakynthos este ideală pentru iubitorii de distracție: familiile cu copii, grupurile de prieteni sau cupluri totodată, așadar este într-adevăr o destinație pentru orice vârstă! Plajele sunt impresionante, iar dacă reușești într-o zi să te desparți de frumusețea acestora, vei găsi cu siguranță activități și obiective turistice culturale și istorice!

Mykonos

Mykonos este o destinație boemă, cu priveliști pitorești și moderne totodată. Cei mici vor fi impresionați de morile de vânt, iar pentru un concediu perfect, insula găzduiește plaje cu nisip fin și auriu, apă cristalină și turcoaz și numeroase posibilități de distracție, restaurante pentru orice gust și cazări pentru orice buzunar!

Corfu

Insula Corfu pune la dispoziția turiștilor de pretutindeni plaje impresionante, unele dintre acestea fiind înconjurate de vegetație bogată. Vei descoperi varii specii de plante, precum măslini, chiparoși, orhidee sau anemone colorate. Vei petrece un sejur pe cinste alături de toată familia chiar pe Insula Creta! Vizitează Centrul Vechi, Palatele Achilleion sau Paleopolis, dar și alte obiective turistice aparte.

Alonissos

Alonissos este o insulă cu ieșire către Marea Egee ce oferă relaxare și liniște tuturor familiilor care petrec sejurul aici. Dacă preferi o destinație naturală și pitorească, te vei bucura cu siguranță de izvoarele naturale, pădurile de pini, plantațiile de măslini și livezile de plante exotice!

Naxos

Naxos, o stațiune ce ține de insulele Ciclade, este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face pentru un sejur perfect alături de familie. Te vei bucura de plaje irezistibile, intrare lină în apă, mâncare elenă delicioasă și numeroase obiective turistice culturale, istorice și distractive pentru toate vârstele!

Ai găsit destinația perfectă pentru tine și familia ta? Fie că preferi cultura, istoria și toate obiectivele impresionante oferite de stațiunile de pe litoral sau din zona montană, ofertele all inclusive, plajele irezistibile sau pădurile bogate, nu rata unele dintre cele mai frumoase momente ale verii! Un sejur perfect începe în Grecia!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenţionare de călătorie pentru Grecia emisă de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care anunță că miercuri, 16 aprilie, vor avea loc greve în sectorul transportului public. Conform...
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris
VIDEO
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris VIDEO
Flacăra Olimpică a fost aprinsă, marţi, la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa Templului Herei, s-a ridicat un nou pod între Jocurile Antice...
#Grecia, #vacanta grecia, #statiuni grecesti , #Grecia