Cel mai gras om din Marea Britanie s-a revoltat împotriva medicilor care l-au pus la dietă. ”Încalcă drepturile omului” VIDEO

Sambata, 17 Septembrie 2022, ora 17:33
6322 citiri
Cel mai gras om din Marea Britanie s-a revoltat împotriva medicilor care l-au pus la dietă. ”Încalcă drepturile omului” VIDEO
Jason Holton, în vârstă de 32 de ani FOTO The Sun

Jason Holton, în vârstă de 32 de ani, rezident din Camberley (Surrey), care este numit cea mai grasă persoană din Marea Britanie din cauza greutății sale de peste 300 de kilograme, s-a plâns de acțiunile medicilor care „îi încalcă drepturile omului”.

Această reacție a fost cauzată de o nouă dietă recomandată de medici pentru tratarea obezității, relatează The Sun.

NHS (sistemul de asigurări britanic) plătește acum pentru ca Jason să fie îngrijit la o casă privată de îngrijire pentru bătrâni din afara Londrei, unde personalul l-a pus pe o dietă cu restricții calorice pentru a-i salva viața. Cu toate acestea, bărbatului nu i-a plăcut acest tratament. Potrivit acestuia, noile obiceiuri alimentare care i se impun sunt contrare „drepturilor omului” și simte că medicii care îl tratează îl „torturează”.

„Am o limită de băut și le tot explic: „Am drepturi ale omului și am capacitatea de a bea ceea ce vreau.” Dar nu pot. Sunt atât de supărat din cauza asta... Le-am spus că sun la poliție pentru că sunt deshidratat tot timpul”, a spus el.

Holton nu și-a putut părăsi casa timp de șapte ani și aproape a murit după ce a suferit mai multe microaccidente vasculare cerebrale. În octombrie 2020, Jason a trebuit să fie scos din apartamentul său de la etajul trei cu o macara și 30 de pompieri pentru tratament. A fost nevoie de șapte ore pentru a-l muta pe bărbat de acasă la o ambulanță.

În ciuda faptului că corpul imens a pus presiune asupra organelor interne, Jason nu s-a limitat la mâncare. Meniul său a constat în mâncare JustEat la pachet, inclusiv doner cu carne, chipsuri și chicken chow mein, 1,5 litri de suc de portocale și cinci cutii de Diet Coke, care costă în jur de 30 de lire sterline pe zi. Cheltuia pentru mâncare este de peste 10.000 de lire sterline pe an.

Potrivit mamei lui Jason, Leysa, fiul ei a luat în greutate după ce a început să aibă probleme de sănătate mintală în urmă cu cinci ani. În decembrie anul trecut, greutatea lui a scăzut la 285 kg - după un vârf de 317,5 kg - dar acum a recăpătat 300 kg, în timp ce Holton continua să înghită cantități uriașe de alimente. Mai mult, a fumat 30 de țigări pe zi până în iunie 2020.

Restricțiile sale calorice la azilul de bătrâni, în care se află de la începutul lunii august, sunt legate în principal de consumul de alcool.

Din cauza problemelor de sănătate, Jason nu poate lucra. Ea este plătită de către stat, inclusiv ajutor de șomaj de 398 de lire sterline pe săptămână și indemnizație de independență personală în valoare de 451 lire sterline. Mama lui primește 200 de lire sterline pe lună pentru a avea grijă de el.

3 alimente care NU trebuie să-ți lipsească din dieta primăvara aceasta
3 alimente care NU trebuie să-ți lipsească din dieta primăvara aceasta
Primăvara mult așteptată este sezonul ideal să ne apucăm de slăbit și nu doar din cauză că se apropie sezonul de plajă! Primăvara, metabolismul bazal este accelerat, favorizând...
Medicii de familie, nevoiți să facă muncă de IT-iști. Platforma Ministerul Sănătății funcționează tot mai prost
Medicii de familie, nevoiți să facă muncă de IT-iști. Platforma Ministerul Sănătății funcționează tot mai prost
Medicii de familie se descură tot mai greu cu sistemul digital al CNAS, care a ajuns să funcționeze doar câteva minute pe zi. Calitatea actului medical scade, în timp ce medicii se transformă...
#gras, #Marea Britanie, #revolta, #medici, #dieta , #dieta