De ce ar trebui să-ți estompezi casa pe Google Maps: Hoții o pot verifica rapid online. Cei 5 pași care trebuie urmați

Miercuri, 28 Decembrie 2022, ora 11:13
17021 citiri
De ce ar trebui să-ți estompezi casa pe Google Maps: Hoții o pot verifica rapid online. Cei 5 pași care trebuie urmați
Imaginea unor case pe Google maps FOTO Google Maps

Decizia de a estompa casa pe Google Maps este o modalitate eficientă de a proteja confidențialitatea familiei.

Ai căutat vreodată adresa de acasă pe Google Maps? Dacă da, probabil că ești familiarizat cu senzația ciudată de a ști că alți oameni pot găsi o fotografie de aproape a casei tale atât de repede.

Există probleme legate de securitatea casei și de siguranță asociate cu afișarea imaginilor casei pe platformă.

Din fericire, există o soluție care poate ajuta. Decizia de a estompa casa pe Google Maps vă poate asigura intimitatea pe care o meritați.

De ce ar trebui să-ți estompezi casa pe Google Maps?

Confidențialitatea este unul dintre motivele pentru care este o idee bună să estompați casa pe Google Maps. Principalul motiv pentru care este înțelept să faceți acest lucru este că hoții vă pot verifica rapid casa online și pot găsi o cale de acces în interior. Deoarece Google Maps oferă o privire amănunțită asupra casei tale, este ușor pentru oameni să înțeleagă aspectul casei tale și să-și dea seama cum ar putea intra în casa ta.

Prin urmare, multe familii decid să-și estompeze casa pe Google Maps din motive de securitate. Dacă aveți copii, păstrarea casei în siguranță este deosebit de importantă, deoarece nu doriți ca cineva să intre în casa dvs. când aceștia sunt acasă. De asemenea, este bine să eliminați casa de pe Google Maps dacă aveți o mulțime de obiecte de valoare sau antichități înăuntru.

Indiferent de motivul pentru care doriți să protejați, eliminarea imaginii casei dumneavoastră de pe Google Maps este o idee bună din motive de confidențialitate și poate oferi un sentiment mai mare de securitate.

Cum să-ți estompezi casa pe Google Maps

Deschideți Google Maps pe computer, nu pe smartphone. Din păcate, acest proces nu funcționează în aplicațiile pentru smartphone și poate fi dificil de finalizat printr-un browser de site de pe telefon, așa că asigurați-vă că utilizați un laptop sau un computer desktop.

Căutați adresa de domiciliu. Cel mai probabil va apărea o imagine a casei tale. Faceți clic pe acea poză. De acolo, ar trebui să vedeți street view-ul adresei de acasă.

Faceți clic pe „Raportați o problemă”. Veți găsi asta în colțul din dreapta jos al ecranului.

Selectați ceea ce doriți să estompeze Google. Pe ecran ar trebui să apară o casetă roșie și neagră, așa că asigurați-vă că orice nu doriți să apară se potrivește în acea casetă.

Includeți casa dvs. și orice altceva nu doriți pe internet, cum ar fi un garaj. Puteți folosi butoanele laterale pentru a mări și micșora pentru a ușura acest proces.

Selectați ceea ce solicitați pentru ca Google să estompeze.

Google vă va solicita să furnizați mai multe detalii cu privire la ceea ce este exact în imaginea care doriți să fie estompată. Fiți cât mai specific posibil și amintiți-vă, odată ce ceva este îndepărtat, este permanent.

Introdu adresa ta de e-mail și completează captcha. Apoi, trimiteți.

Ar trebui să primiți un e-mail de la Google care vă spune că vă va examina solicitarea și vă va ține la curent atunci când este acceptată sau respinsă. De asemenea, Google vă poate solicita mai multe informații, așa că verificați-vă periodic căsuța de e-mail pentru a vă asigura că primiți orice comunicare suplimentară.

După ce primiți o actualizare că solicitarea dvs. a fost aprobată, vă veți simți mai în siguranță știind că casa dvs. nu poate fi găsită pe Google Maps.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
Fotografia răvășitoare a unei femei palestiniene ce ține în brațe trupul fără viață al nepoatei sale a câștigat trofeul la concursul World Press Photo
Fotografia răvășitoare a unei femei palestiniene ce ține în brațe trupul fără viață al nepoatei sale a câștigat trofeul la concursul World Press Photo
Fotografia emoţionantă a unei femei palestiniene îndoliate, care o ţine în braţe pe nepoţica ei, ucisă în timpul unui bombardament israelian în Fâşia Gaza, a câştigat joi principalul...
#Google Maps, #poza, #casa, #hoti, #imagine, #estompa , #stiri magazin